Esports Futbol 01/09/2012

El Girona intentarà assolir posicions d'ascens directe contra la Ponferradina

L'equip de Montilivi podria col·locar-se segon si suma els tres punts a la tercera jornada de la Segona Divisió

Jordi Mestre
1 min
El Girona goleja a Guadalajara (1-5)

BarcelonaEl Girona FC s'enfrontarà aquest dissabte (18.00 h) a la Ponferradina en el partit corresponent a la tercera jornada del campionat de Segona Divisió - Lliga Adelante. Els gironins podrien sumar set dels nou punts possibles i col·locar-se a la segona posició de la taula si aconsegueixen la victòria.

Antecedents

La Ponferradina va baixar fa dues temporades a la Segona Divisió B, raó per la qual la passada campanya no es va produir el duel contra el Girona. El precedent més recent es remunta a la 2010/11, quan els gironins van guanyar els castellans per 3-0 a Montilivi. El davanter Roberto Peragón va ser l'autor dels tres gols dels catalans.

Girona FC

Joan Francesc Ferrer "Rubi", el tècnic de l'equip local, va declarar a la roda de premsa del passat divendres que estava "molt il·lusionat" per la opció de sumar set dels nou punts disputats fins ara. L'entrenador de Vilassar de Mar va destacar la "confiança" dels jugadors i es va marcar com a objectiu "enganxar" a l'afició. Contra la Ponferradina, "Rubi" no podrà comptar amb els jugadors Kitoko i Del Moral.

SD Ponferradina

L'equip castellà ocupa la tretzena posició de la taula i arriba a Girona després de sumar una sòlida victòria contra l'Alcorcón a la segona jornada. L'entrenador, Claudio Barragán, ha descartat els jugadors Fofo, Lafuente i Silva de cara al partit contra el Girona, i tampoc podrà comptar amb Santamaría, Yuri i Rosario per lesió.

Alineacions probables

GFC: Mallo; Jose, Migue, Chus Herrero, David García, Juanlu, Marcos Tébar, Garmendia, Jofre Mateu, Jandro i Benja.

SDP: Orlando Quintana; Carpio, Samuel, Carlos Ruiz, Nano; Acorán, Jonathan, Juande, Iván Moreno; Máyor i Urko Vera.

stats