2a divisió
Esports Futbol 28/04/2012

El Girona busca agafar l'últim tren cap a la salvació contra l'Alcorcón (18 h)

Els gironins necessiten la victòria per sortir de la zona de descens però l'Alcorcón es troba en un dels seus millors moments

Efe
2 min
Dani Nieto en el partit a Xerez de la primera volta

BarcelonaEl Girona segueix afrontant les seves particulars finals en aquesta recta final de campionat de Lliga i aquest dissabte rep a Montilivi l'Alcorcón, abans de les dues jornades que els 'enfrontaran a rivals directes per la permanència, com són el Guadalajara i l'Alcoià.

El conjunt gironí porta una bona ratxa a casa, on ha sumat quatre partits seguits puntuant, tres d'ells amb victòria. L'equip també arriba a aquesta jornada després d'haver guanyat el primer partit fora del seu estadi, amb un marcador de 2-3 davant el Sabadell.

Davant d'aquesta ratxa, la plantilla està en un bon moment anímic, segons ha confirmat el tècnic, Javi Salamero, per a qui "aquest últim triomf ha afectat positivament" l'equip.

No obstant això, Salamero ha advertit dels problemes físics que arrosseguen diversos jugadors, encara que admet que l'única opció per als seus passa per la victòria.

"Tots pensem que si guanyem els dos o tres pròxims partits estarem a prop de la salvació, però per guanyar el segon s'ha de guanyar abans el primer i, per tant, només ens queda pensar en l'Alcorcón", ha assenyalat el tècnic.

Per a Salamero, l'Alcorcón és "un equip bastant incòmode, és insultant el que ha fet amb 31 de 39 punts en la segona volta", i ha destacat la seva "intensitat defensiva extraordinària". També el sorprèn d'aquest rival que, "com va passar en la seva visita a Tarragona, amb poca possessió de la pilota aconsegueix guanyar els partits".

Sense baixes per aquesta trobada i amb tota la plantilla disponible, Juan Antonio Anquela, tècnic de l'Alcorcón, tornarà a apel·lar a la fortalesa defensiva, que ha fet al conjunt madrileny el quart menys golejat de la categoria, i la solidesa del bloc, per portar-se un resultat positiu de Montilivi.

stats