Futbol
Esports Futbol 08/11/2014

El Girona no pot amb el Las Palmas a Montilivi (1-2)

Malgrat el gol de Felipe Sanchón, que ha fallat un penal a deu minuts del final, els gironins no han pogut capgirar els dos gols inicials de Guzmán

El davanter del Las Palmas, Guzmán, celebra un dels seus dos gols contra el Girona / LFP

BarcelonaMontilivi no ha pogut celebrar que el Girona es mantingués líder davant un rival directe, tot i tenir l'empat a tocar en els últims compassos de partit, i els homes de Machín han caigut derrotats a mans d'un Las Palmas que ha resolt el partit al tram inicial.

Dos gols de Guzmán, primer en una bona acció dins l'àrea, i després amb un remat a passada de Momo, han complicat les coses per als locals, que s'han vist amb un 0-2 desfavorable ja al quart d'hora de partit. Tot i així, poc després Felipe Sanchón ha pogut retallar diferències amb l'1-2, marcador amb què s'ha arribat al descans.

Després d'un segon temps d'insistència en busca de l'empat, Felipe Sanchón ha desaprofitat un penal comès sobre Mata a deu minuts del final. El llançament, al pal esquerra, no ha sorprès el porter Casto, que ha blocat la pilota sense problemes. Ha sigut la millor ocasió per aconseguir un 2-2 que no ha acabat arribant.