2a divisió
Esports Futbol 14/10/2012

El Girona busca prolongar la ratxa com a local contra un Recre que no guanya

Els de Joan Francesc Ferrer 'Rubi' han aconseguit tres victòries a casa i un empat, mentre que els homes de Sergi Barjuan no han ni guanyat ni marcat cap gol a domicili

Efe
2 min
Els jugadors del Girona, celebrant un gol a Montilivi

GironaEl Girona vol allargar una setmana més la seva bona ratxa com a local –un empat (Sabadell) i tres victòries (Ponferradina, Las Palmas i Sporting)–, que el manté a les posicions capdavanteres de la classificació, davant un Recreativo que encara no ha aconseguit ni guanyar ni tan sols marcar un gol fora de casa (Montilivi, 19.00 h, Esport 3).

El tècnic dels gironins, Joan Francesc Ferrer 'Rubi', no amaga la satisfacció que hi ha a l'equip. "Estem especialment il·lusionats a arribar als disset punts", ha assenyalat, en referir-se a una xifra que la temporada passada no es aconseguir fins a l'equador de la lliga.

Rubi, això no obstant, creu que el partit contra el Recre no serà fàcil perquè: "tindrem davant a un equip que juga bé al futbol i que té homes perillosos", entre els quals ha destacat Chuli i Alexander Szymanowski.

El tècnic perd Ion Vélez i Toni Moral per problemes físics, però podrà comptar amb els mateixos jugadors que tan bon resultat li han donat en les últimes jornades, pel que no sembla que l'onze inicial tingui molts canvis.

Mentrestant, el Recreativo intentarà posar fi a la "sequera" a domicili, ja que en la present temporada ha sumat només un punt de dotze i encara no ha marcat un sol gol, cosa que converteix l'equip de Sergi Barjuan en el pitjor visitant de la lliga.

La mala ratxa dels de Huelva com a visitants ve de la temporada passada, ja que des que va guanyar l'Osca han passat cinc mesos sense tornar a saber el que és vèncer lluny del seu estadi.

Al Nuevo Colombino, no obstant això, els nombres de l'equip de Huelva són excel·lents i és, després de l'Elx, el millor local de la categoria, amb ple de triomfs.

Per esmenar la seva trajectòria a domicili, el degà del futbol espanyol haurà de superar el greu contratemps de les lesions, que s'han multiplicat als últims dies i que faran que el Recre es presenti a Girona amb sis baixes.

Així, els defenses Fernando Vega i Juan Antonio Zamora i els centrecampistes Marco Navas i Ernesto Gómez es perdran el partit per lesió, mentre que compliran un partit de sanció el defensa David Córcoles i el migcampista Dimas Delgado.

Barjuan es veurà obligat d'aquesta manera a realitzar molts canvis a l'onze, especialment en la línia defensiva, ja que le falten tres dels jugadors habitualment titulars.

stats