SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 07/04/2013

El Girona recupera efectius per rebre el Múrcia

Els gironins busquen fer-se amb una plaça de promoció d'ascens a Primera i per fer-ho han de començar guanyant el Múrcia (17 hores, Esport 3)

Efe
1 min
Els jugadors del Girona celebren un triomf a Montilivi / NOLIMITFOTO.COM

GironaEl Girona afronta sis finals a casa en aquest tram final de la Liga Adelante per fer-se amb una plaça de promoció d'ascens, i per al primer enfrontament recupera efectius per mesurar-se al Múrcia a Montilivi (17 hores, Esport 3).

El tècnic Joan Francesc Ferrer 'Rubi' té de nou a la seva disposició a Migue i a David García i estarà pendent fins a última hora de Marcos Tébar i Luso.

Rubi ja ha advertit que no es refia del Múrcia perquè assegura que és un equip que guanyi i perdi "sempre dóna la cara i mostra caràcter". El tècnic del Girona és conscient que el seu equip està prop d'aconseguir una fita històrica mai viscuda en els 83 anys de l'entitat –l'ascens a Primera Divisió– i per això demana que el públic torni a estar amb l'equip "com ha fet en els últims partits".

El conjunt grana, dissetè classificat amb 35 punts en 32 jornades, té dos punts d'avantatge respecte a la zona de descens i ve d'empatar a un gol davant l'Alcorcón a Nueva Condomina. L'objectiu per als d'Onésimo Sánchez és puntuar de nou, i si pot ser guanyant. El tècnic no podrà comptar amb els tres futbolistes que té lesionats: el defensa Mario Marín, el migcampista Medhi Nafti i l'extrem Francisco Sutil.

El tècnic grana té previst mantenir el bloc que va utilitzar davant l'Alcorcón i és possible que fins i tot repeteixi onze.

stats