2a divisió
Esports Futbol 03/09/2011

Un Girona èpic rescata un punt del camp de l'Almeria en el temps de descompte (2-2)

Els homes de Raül Agné empaten al minut 91 un partit que perdien per 2-0 al descans i amb un jugador menys per l'expulsió de José Martínez

M. Molina
El Girona va veure com la bona ratxa es tallava al camp en què va ser tècnic Agné.

BarcelonaUn Girona èpic ha aconseguit rescatar un punt del camp de l'Almeria, després d'empatar 2-2 un partit que anaven perdent 2-0 al descans i amb un jugador menys. Un enfrontament on els locals han pagat molt car el conservadorisme que han exhibit al segon temps, quan els gironins han sabut tenir paciència i esperar el moment oportú per aconseguir igualar el marcador.

El partit ha començat amb ocasions per part de tots dos equips, però sense excessiu perill a les àrees. Tanmateix, una acció afortunada de Dani Bautista ha desequilibrat el marcador a favor de l'Almeria. El futbolista –que feia set anys que no marcava un gol– ha rematat a porteria i un defensa ha desviat la trajectòria de la pilota, fent-la inabastable pel porter del Girona.

Els locals es posaven per davant al minut 39, i els semblava que deixaven el partit sentenciat al minut 45, quan Ulloa ha transformat un penal que significava el 2-0, i que deixava els visitants amb un home menys per l'expulsió de José Martínez.

El partit semblava decidit, però el Girona ha començat la segona meitat amb ambició i s'ha trobat amb un penal a favor al minut 49 que ha transformat Saizar. Amb aquest 2-1 els catalans s'han envalentit i han començat a pensar que la remuntada era possible. Això sí, sense descurar en absolut la seva porteria.

Passaven els minuts i, malgrat les ocasions, semblava que els gironins es quedarien sense premi. Però al minut 91 Moha ha pogut culminar un contraatac i ha situat el 2-2 definitiu.

És el primer punt que obté el Girona aquesta temporada, després de la derrota a casa de la setmana passada.

Almeria 2 - Girona 2

ALMERIA: Esteban; Michel Macedo, Carlos García, Jakobsen, Dani Bautista; Hernán Bernardello, Corona (Verza, m.60); Rafita, Soriano, Aleix Vidal (Ortiz Bernal, m.90); i Leo Ulloa (Goitom, m.78).

GIRONA: Santamaría; Jose, Rigo (Luso, m.62), Migue, David García (Nieto, m.66); Marcos Tébar, Dorca; Juanlu Hens, Jandro (Gaizka Saizar, m. 45), Moha; i Benja.

GOLS: 1-0, M.39: Dani Bautista. 2-0, M.45: Leo Ulloa, de penal. 2-1, M.49: Gaizka Saizar, de penal. 2-2, M.92: Moha.

ÀRBITRE: Gil Manzano, (Extremeny). Targetes grogues a Carlos García, Michel, soriano, Marcos Tébar, Dorca i Benja. Targeta vermella a Jose Martínez (m.44).

ESTADI: Juegos Mediterráneos, 6.524 espectadors.