Liga Adelante
Esports Futbol 14/04/2012

El Girona salva al minut 85 un punt que no el satisfà del tot contra el Barça B (1-1)

Un gol d'Acuña a cinc minuts del final ha permès el Girona sumar un empat contra el Barça B, que s'havia avançat en el marcador gràcies a un gol de Jonathan Dos Santos

GironaEl Girona i el Barça B s'han repartit un punt que manté el filial blaugrana en una còmoda posició a mitja classificació però que no permet el Girona apropar-se a la zona de salvació, que té a vuit punts.

Cap dels dos equips ha pogut fer cap gol en una primera meitat sense gaires ocasions, en què el Barça B ha monopolitzat la possessió i el Girona ha esperat la seva oportunitat al contraatac. Muniesa i Riverola han gaudit de dues bones oportunitats per marcar, però també els locals han respost amb una bona acció de Coro que la defensa blaugrana ha salvat 'in extremis'.

A la represa, el partit ha seguit amb la inèrcia animada del final de la primera meitat. Al minut 66, Jonathan Dos Santos ha avançat el Barça B gràcies a un gol de falta directa. El Girona ha reaccionat i ha començat a rondar la porteria d'Oier. El premi li ha arribat al minut 85, quan Acuña ha aconseguit l'empat.

Fitxa tècnica

Girona: Mallo, David Garcia, Juncà, Migue, Juanlu, Tébar, Acciari (Gaizka Saizar, min 81), Moha, Acuña, Coro i Benja (Asier Goiria, min 64).Barça B

: Oier, Balliu, Bartra, Muniesa, Planas, Dos Santos (Dongou, min 89), Sergi Roberto, Riverola (Sergi Gómez, min 79), Rafinha, Rodri i Lobato (Carmona, min 66)

Gols: 0-1, Dos Santos, min 66, i 1-1, Acuña, min 85.