Segona Divisió
Esports Futbol 08/10/2011

El Girona s'encomana a Coro per tombar l'Osca

El banyolí s'ha convertit en la gran referència ofensiva dels Gironins després de marcar tres gols en els darrers dos partits. L'Osca arriba a Montilivi amb nou entrenador

Ara
1 min

BarcelonaLa lesió als lligaments del genoll de Ion Vélez en el partit de dilluns passat contra el Xerez ha estat un cop per a l'entitat gironina, i el conjunt de Raül Agné voldrà dedicar tres punts al davanter basc i que els permetin allunyar-se dels llocs de descens.

Per fer-ho, Montilivi confiarà en Ferran Corominas, que des de la seva arribada a Girona ha fet tres gols, però, a més, els ha fet en els dos darreres partits. Uns registres que ofereixen magnífiques sensacions, i que l'exdavanter de l'Espanyol tractarà de continuar oferint aquesta tarda contra l'Osca (18 h).

Un aspecte fonamental que ha de treballar el conjunt de Montilivi és el defensiu, després que hagin rebut 12 gols en sis partits. Així ho reconeixia el central Dani Tortolero: "Està clar que amb aquesta mitjana de gols encaixats no anem enlloc, i el primer que hem de fer és tallar de soca-rel aquest problema".

Al respecte, una bona notícia és que el lateral David Garcia finalment s'ha recuperat de les molèsties que va patir durant el xoc contra el Xerez, i podrà jugar contra un Osca que estrena entrenador, Quique Hernández, en substitució d'Ángel Royo.

stats