2a divisió A
Esports Futbol 19/05/2012

El Girona supera el Còrdova (3-1) i té la salvació a només un punt

Els gironins han aconseguit marcar dos gols abans del minut 7 gràcies a Dani Nieto i Coro i, tot i que els han xiulat un penal en contra, Jandro ha sentenciat

GironaEl Girona ha fet un pas endavant per aconseguir la permanència a Segona Divisió A després de superar a Montilivi el Còrdova (3-1). Els de Javi Salamero, que tenen la salvació a només un punt, s'han avançat en els primers minuts i no han vist perillar el triomf pràcticament en cap moment, ja que el primer xut dels visitants ha arribat en el minut 76 i ha representat l'únic gol del Còrdova.

Els gironins s'han avançat en el minut 2 amb un gol de Dani Nieto, mentre que només sis minuts més tard el golejador Ferran Corominas feia el segon per als de Javi Salamero. Aquests dos gols pràcticament consecutius ha semblat que bloquejaven el Còrdova, que no ha reaccionat.

Ja en la segona part, Pepe Díaz, de penal, ha retallat distàncies, però en el temps afegit, Jandro ha sentenciat amb el tercer gol dels gironins.

Ara, el Girona és només a un pas d'aconseguir matemàticament la permanència i podrien certificar la salvació aquest dimarts (21 hores) contra el Vila-real B, novament a casa.

GIRONA 3

CÒRDOVA 1

GIRONA: Dani Mallo, Jose, David García, Tortolero, Rigo, Marcos Tébar, Dorca, Juanlu (Ballini, 73'), Jandro, Dani Nieto (Acuña, 62') i Coro (Moha, 86')

CÒRDOVA: Alberto García, Fernández, Prieto (Patiño, 55'), Ximo Navarro, Cerra (Caballero, 79'), López Silva, López Garai, Alberto Aguilar, Fede Vico, Pepe Díaz i Charles (Airam, 69')

GOLS: 1-0 (2'). Dani Nieto, 2-0 (8'). Coro. 2-1 (76'). Pepe Díaz, de penal. 3-1 (91'). Jandro

ÀRBITRE: López Acera (extremeny). Targetes grogues als locals José, Tortolero i David García, i als visitants Cerra, Ximo Navarro, David Prieto i Alberto Aguilar