2a divisió
Esports Futbol 04/07/2013

El Girona tanca les portes a Javi Salamero

El president Joaquim Boadas veu "difícil" que l'exsecretari tècnic torni algun dia al club després de deixar-los plantats una setmana després de firmar pels gironins

Ara
2 min

BarcelonaJoaquim Boadas, president del Girona, veu "difícil" que Javi Salamero torni algun dia al club gironí després de deixar-los plantats al cap d'una setmana de firmar per ells com a secretari tècnic. El que va ser entrenador del club i secretari tècnic s'havia compromès en aquesta àrea a finals de juny, poc després que l'equip quedés a les portes de l'ascens a Primera Divisió. Tanmateix, aquesta setmana Salamero ha abandonat el càrrec per sorpresa i ha fitxat pel Sabadell com a nou entrenador.

"Algú que pugui deixar-te al cap de 10 dies d'haver-te donat el sí, és difícil donar-li novament la confiança", ha dit Boadas, en declaracions a La Xarxa. El màxim mandatari gironí ha explicat que, segons ha llegit a les xarxes socials: "La gent de Girona diu que Salamero és una persona que tira per allà on li interessa més. Nosaltres no tenim cap tipus de rancor i només volem que li vagi bé. Tenim una bona plantilla i quan la gent vegi que ens va bé ningú no se'n recordarà de Salamero. Ricardo Rodríguez el farà oblidar".

Sobre com va anar la seva contractació amb el Girona, el president explica que: "a Salamero sempre se li va dir que el volíem com a Dirctor Esportiu. Que com a entrenador volíem un altre perfil. Ell ho va acceptar i ho va dir a la roda de premsa. Ja va quedar clar". I sobre la seva sortida ha dit: "Estàvem en període de prova. Ell rep aquesat oferta segon sembla, l'accepta, i per tant nosaltres no volíem tenir ningú a disgust. Ell decideix marcar i fer el que volia fer".

En qualsevol cas, Boadas assegura que el club gironí no ha incomplert cap pacte. "Hem acceptat que marxés malgrat que havia donat el sí a fer de director esportiu. Per tant aquí no s'ha incomplert res de res (per part del Girona).

P { margin-bottom: 0.21cm; }

stats