Segona Divisió
Esports Futbol 02/06/2012

El Girona tanca la temporada vencent el Múrcia (1-2)

Un gol de Luso al minut 28 ha obert el marcador per als gironins, que fins i tot han fallat un penal. Sutil ha empatat per al Múrcia, però Acuña, a cinc minuts del final, ha acabat fent l'1-2

MúrciaEl Girona ha vençut per 1-2 en l'última jornada de la temporada davant un trist Múrcia ha tornat a decebre la seva afició a l'estadi Nova Condomina en un partit que s'ha decidit a favor del quadre català gràcies a un bon xut d'Acuña a falta de cinc minuts per al final.

L'equip gironí ha estat millor i el seu triomf ha estat merescut. Abans del gol de Luso, qui ha rematat de cap després d'un córner, el porter Javi Jiménez ja havia evitat el 0-1 davant Benja i després, amb 1-1, Jandro ha fallat un penal –Javi Jiménez ha intervingut després de la pena màxima per mà de Luciano–, tot i que finalment el gol d'Acuña ha fet que el Girona sumés els tres punts per certificar el seu bon final de temporada.

El Múrcia, que ha arribat a empatar gràcies a un gol de Sutil, en materialitzar un penal que Luso havia fet sobre ell, també ha tingut les seves opcions, sobretot per mediació d'Isaac i Borja en els últims instants. No obstant això, el migcampista de Cartagena ha rematat al pal i el jove davanter madrileny ha desaprofitat dues bones ocasions just abans que Acuña dictés sentència en un partit poc transcendent per a uns i altres ja que tots dos havien assegurat la permanència fa diverses jornades.

Fitxa del partit:

R. Múrcia: Javi Jiménez; Molinero, Jorge García, Luciano, Oscar Sánchez; Richi, Miguel Albiol (Isaac, minut 63), Emilio Sánchez (Cerrajería, minut 50), Sutil; Cristian García (Borja, minut 46) i Chando.

Girona: Dani Mallo; Luso, David García, Tortolero, Migue; Dorca, Garmendia, Corominas, Moha (Acuña, 70); Jandro (Ballini, 87) i Benja (Nieto, 73).

Gols: 0-1. m.25: Luso. 1-1. m.53: Subtil, de penal. 1-2. m.85: Acuña.

Àrbitre: Pedro Sureda Cuenca, del comitè balear. Ha mostrat la targeta groga als locals Molinero, Oscar Sánchez i Borja i als visitants David García i dues a Luso, qui ha estat expulsat en el minut 87.

Incidències: Partit corresponent a la jornada quaranta dos i última jornada de la Lliga a Segona Divisió que s'ha disputat a l'estadi Nova Condomina davant uns 4.323 espectadors. Durant la primera part penyistes del club grana han abandonat les grades, a les quals han tornat minuts després, en senyal de protesta per la trajectòria de l'equip murcià durant la segona volta del campionat.