Segona Divisió
Esports Futbol 26/01/2013

El Girona rep el Guadalajara amb l'objectiu de trencar la ratxa de tres partits sense guanyar (16 h/ E3)

El tècnic català, Joan Francesc Ferrer 'Rubi', té les baixes importants de Chus Herrero i de Marcos Tébar

Ara
2 min
Jofre Mateu (Girona) lluita per la pilota amb Manu Lanzarote (Sabadell) / PERE VIRGILI

El Girona rep el Guadalajara a Montilivi amb l'objectiu de trencar la ratxa de tres partits sense guanyar (dos empats i una derrota). El tècnic del Girona, Joan Francesc Ferrer 'Rubi', haurà de buscar solució a les dues baixes importants amb les que ha d'afrontar el partit contra el Guadalajara: les del central Chus Herrero, sancionat per acumulació de targetes, i la del migcampista Marcos Tébar, amb problemes físics.Finalment, 'Rubi' podrà comptar amb el defensa Miguel González 'Migue', ja que el Comitè de Competició l'hi ha retirat la targeta groga que va veure el cap de setmana passat a la Nova Creu Alta.

La baixa de Marcos Tébar al centre del camp per culpa d'una lesió al bíceps femoral de la cama esquerra serà de difícil substitució, ja que també estan lesionats Richie Kitoko i Joseba Garmendia, i per tant, el tècnic del Girona en principi alinearà a Eloi Amagat, que ja va jugar uns minuts la setmana passada, o el jove Pere Pons.

El Girona té un bon record del partit de la primera volta, ja que van derrotar al Guadalajara per 1-5. Rubi preveu un partit difícil, contra un rival que "no ha canviat la manera de jugar, només que ara han agafat una bona ratxa i bona moral". El tècnic del Girona ha insistit amb la necessitat de "guanyar de nou" per recuperar la bona dinàmica "i pel mal partit fet a Sabadell".

El Guadalajara intentarà aprofitar el seu millor moment a la Lliga, on és 17è i ha sortit de la zona de descens, i treure's l'espina del partit d'anada. La principal incògnita de l'equip que entrena Carlos Terrazas és la davantera, on tindrà la baixa d'Azkorra, que va caure lesionat dissabte passat contra l'Alcorcón i no s'ha pogut entrenar en tota la setmana. El seu lloc el podria ocupar Kepa, tot i que fa pocs dies que s'entrena amb el grup i està mancat de ritme, Cristian Fernández o Juanjo, que entra per primera vegada en una convocatòria de Segona Divisió.

Terrazas també tindrà baixes a la defensa i al centre del camp, ja que Barral i Jony no podran jugar per sanció, de manera que Erice podria jugar com a migcentre defensiu i Alex Ortiz podria acompanyar a Gaffoor com a parella de centrals.

stats