Esports Futbol 01/11/2015

El Girona es reactiva a Pamplona davant d'un Osasuna que perd el lideratge (0-1)

PamplonaEl Girona ha aconseguit reactivar-se a la Lliga Adelante després de cinc jornades sense guanyar, i ho ha fet amb la victòria per 0-1 davant l'Osasuna, gràcies a un gol de Rubén Alcaraz. De retruc, el conjunt navarrès ha perdut el lideratge que havia mantingut durant les últimes sis setmanes.

El Girona ha estat superior al conjunt local, ha ocupat millor els espais i ha donat molta sensació de perill davant d'un Osasuna que no ha obert espais en el sistema defensiu del conjunt català.

L'equip de Pablo Machín ha avisat de les seves intencions amb les rematades de Felipe i Olivas, i en el minut 24 ha aconseguit perforar la porteria local després d'una pèrdua de pilota d'Adrián Cruz. Alcaraz ha estat l'autor de la recuperació de la pilota i del gol: ha vist Nauzet avançat i l'ha superat amb un xut llunyà. L'Osasuna ha sortit molt més intens a la segona part, però no ha pogut fer moure el marcador.