Publicitat
Publicitat

SEGONA DIVISIÓ

Segons l'àrbitre, Despotovic va insultar-lo

Despotovic, davanter del Girona, suspès amb dos partits

Raúl Agné, que també ha estat sancionat amb un partit, perdrà per sanció Migue, Peragón i Serra per al partit contra el Barça B d'aquest cap de setmana

El davanter serbi Ranko Despotovic (Girona) ha estat castigat amb dos partits pel Comitè de Competició de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), en relació amb la trenta-novena jornada de la Segona Divisió. 

En l'acta del partit contra el Cartagena, l'àrbitre, Alejandro Hernández Hernández, va recollir uns insults que el davanter serbi hauria dirigit al col·legiat: "En el minut 86 el jugador (15) Despotovic, Ranko va ser expulsat per el següent motiu: per dirigir-se a mi reclamant una falta al seu favor en els següents termes:"¡ Pita la falta maricón, eres un sinvergüenza, me cago en tu puta madre!".

Raúl Agné, que també va ser expulsat i, per tant, tampoc podrà asseure's a la banqueta, tindrà problemes per fer un onze contra el Barça B. A més de Despotovic, han estat sancionats amb un partit per ser expulsats en el mateix partit contra el Cartagena Migue, Peragón i Serra.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT