SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 17/05/2011

Despotovic, davanter del Girona, suspès amb dos partits

Raúl Agné, que també ha estat sancionat amb un partit, perdrà per sanció Migue, Peragón i Serra per al partit contra el Barça B d'aquest cap de setmana

Redacció
1 min

GironaEl davanter serbi Ranko Despotovic (Girona) ha estat castigat amb dos partits pel Comitè de Competició de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), en relació amb la trenta-novena jornada de la Segona Divisió.

En l'acta del partit contra el Cartagena, l'àrbitre, Alejandro Hernández Hernández, va recollir uns insults que el davanter serbi hauria dirigit al col·legiat: "En el minut 86 el jugador (15) Despotovic, Ranko va ser expulsat per el següent motiu: per dirigir-se a mi reclamant una falta al seu favor en els següents termes:"¡Pita la falta maricón, eres un sinvergüenza, me cago en tu puta madre!".

Raúl Agné, que també va ser expulsat i, per tant, tampoc podrà asseure's a la banqueta, tindrà problemes per fer un onze contra el Barça B. A més de Despotovic, han estat sancionats amb un partit per ser expulsats en el mateix partit contra el Cartagena Migue, Peragón i Serra.

stats