SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 12/02/2011

El Girona amplia el seu bon moment i guanya l'Osca en el minut 92 (0-1)

El Girona segueix sense perdre l'any 2011 després de guanyar a l'Osca al domicili en el minut 92 gràcies a un gol de Jandro de falta directa

Redacció
2 min

OscaEl Girona ha trencat la bona ratxa de l'Osca i s'ha emportat els tres punts amb un gol en les acaballes d'un partit en el qual els gironins han estat més encertats en la segona meitat contra un conjunt local que no ha merescut perdre.

Amb aquesta derrota, l'equip d'Onésimo Sánchez ha deixat escapar una bona oportunitat per mirar cap a dalt en la classificació i lluitar per alguna cosa més que la permanència, just el contrari dels gironins, que es veuen en la lluita per la zona noble de la classificació.

El conjunt d'Osca ha dominat territorialment a la primera meitat però no ha tingut claredat d'idees en els metres finals i amb prou feines ha estat capaç de crear perill davant la porteria defensada per Santamaría que gairebé no ha tingut feina.

Amb el temps pràcticament consumit de la primera part s'ha produït l'ocasió més clara per als d'Osca en un llançament de falta directe de Rigo des de la vora de l'àrea que ha sortit ajustada per sota el costat del pal.

Els gironins han arribat per mitjà de contraatacs a la porteria d'Andrés encara que s'han dedicat més a defensar-se que a atacar cosa que donava opcions als blaugranes sobretot per les pilotes que han perdut al centre del terreny de joc.

Per part visitant Despotovic ha disposat d'una de les millors ocasions del seu equip a la mitja hora de joc en una pilota que li ha arribat després de guanyar l'esquena a la defensa i que ha rematar alt. Els dos equips han realitzat un joc poc vistós ja que la pilota els durava molt poc i buscaven els seus atacants amb llançaments llargs.

Els homes de Raúl Agné han sortit en la segona meitat molt més incisius i en el primer quart d'hora han ficat la por al cos als d'Osca que han vist com Andrés ha passat clares dificultats fins a en tres ocasions, en els minuts 56, 57 i 58 per a Jandro, Peragón i Despotovic.

Als 75 minuts ha arribat l'acció més clara per als d'Osca en un ràpid contraatac de Molinero que ha deixat una bona pilota que ha rematat Tariq obligant Santamaría a treballar durament.

El joc de l'un i l'altre s'ha anat diluint conforme passaven els minuts i amb prou feines arribaven amb perill, fins que en el temps afegit una falta a la vora de l'àrea executada magistralment per Jandro es va esmunyir per l'esquadra d'Andrés que ha arribat a fregar la pilota però no ha pogut impedir que es colés al fons de les malles.

OSCA 0

GIRONA 1

Osca: Andrés; Molinero, Helguera, Echaide, Rigo; Sorribas, Bauzá; Gilvan (Marcos, min.65), Camacho, Toni; i Tariq (Oscar Vega, min.87).

Girona: Santamaría; José, Serra, Tortolero, Bautista, Ángel (Marcos Tébar, min.60), Jandro, Dorca, Moha (Keko, min.79), Despotovic (Kiko Ratón, min.84) i Peragón.

Gols: 0-1. Min.92, Jandro.

Àrbitre: Del Cerro Grande. Ha amonestat amb cartolina groga per l'Osca Echaide, Camacho i Helguera, i pel Girona Moha i Santamaría.

Incidències: partit corresponent a la vint-i-cinquena jornada de Segona divisió disputat a l'estadi de l'Alcoraz d'Osca, davant uns 3.300 espectadors.

stats