2a DIVISIÓ
Esports Futbol 15/05/2011

El Girona, amb quatre jugadors expulsats i sense entrenador, cau a Cartagena (1-0)

El Girona no ha pogut remuntar el gol que als quatre minuts Víctor ha marcat de penal. Peragón, Migue, Serra i Despotovic, a més del tècnic, Raúl Agné, han estat expulsats

Els jugadors del Girona celebren amb Jandro el gol de la victòria davant el Nàstic.

CartagenaEl Cartagena ha guanyat el Girona i s'ha posat a quatre punts de la zona de promoció d'ascens després d'un partit amb un sol gol, marcat per Víctor només començar el partit en transformar un penal, i sis expulsats. Els gironins van acabar amb set jugadors sobre el terreny de joc i sense entrenador a la banqueta.

L'equip local, en la primera jugada ressenyable, ha decantat la balança a favor seu. Migue ha fet falta a Botelho dins l'àrea i Víctor ha inaugurat el marcador quan tot just havien transcorregut quatre minuts. La primera part ha estat dominada pels de Juan Ignacio Martínez, encara que sense ocasions clares, mentre que al Girona se li ha anul·lat un gol a Jandro per fora de joc.

A la represa s'ha mantingut la mateixa tònica i Botelho i Lafuente han disposat d'oportunitats molt clares. Complerta l'hora de joc ha arribat el carrusel d'expulsions. Amb un interval de tot just dos minuts han enfilat camí dels vestidors Peragón i Migue, els dos per doble amonestació.

Amb dos jugadors menys al camp, el Girona ja no ha cregut en les seves opcions ofensives i amb prou feines ha trepitjat l'àrea blanquinegra. El Cartagena, per la seva banda, ha tingut opcions per ampliar el seu compte mitjançant Expósito, Toché i Pablo Ruiz.

El tram final del matx ha estat de més. Serra i Despotovic han vist dues vermelles directes i amb el partit ja gairebé acabat també han estat expulsats l'entrenador visitant, Raúl Agné, i el segon entrenador del Cartagena, Javier Pereira.

CARTAGENA: Kiko Casilla, Expósito, Chus Herrero, Pablo Ruiz, Clavero (Toni Moral, minut 65); Mariano Sánchez, Longás (Goiría, minut 74), Lafuente (Riga, minut 82), Botelho, Víctor i Toché.GIRONA:

Santamaría, Migue, Serra, Noguerol, Dani Bautista; Chechu (Luso, minut 66), Ángel (Borja, minut 75), Tébar, Jandro, Moha (Despotovic, minut 70) i Peragón.Gol:

1-0. Minut 4: Víctor, de penal.Àrbitre:

Alejandro José Hernández Hernández, del comitè canari. Va mostrar la targeta groga als locals Mariano Sánchez, Lafuente, Longás i Víctor i als visitants Moha i dos a Peragón i Migue, els qui van ser expulsats en els minuts 61 i 63, respectivament, i la vermella directa als també visitants Serra i Despotovic, expulsats en els minuts 83 i 85. També van ser expulsats, ja en el minut 91, l'entrenador del Girona, Raúl Agné, i el segon tècnic del Cartagena, Javier Pereira.