2a divisió
Esports Futbol 09/02/2013

El Guadalajara sorprèn un Barça B desconegut (0-1)

Els visitants dominen de principi final el filial blaugrana en un dels pitjors partits de l'any, i s'imposen amb un solitari gol de Kepa al tram final

Ara
1 min
Luis Alberto i Grimaldo, en una imatge d'arxiu / ARXIU FCB

BarcelonaUn solitari gol de Kepa, al tram final del partit, ha estat suficient perquè el Guadalajara derrotés el Barça B al Miniestadi (0-1). Ha estat un enfrontament on els visitants han dominat des del principi, i han sabut aturar la contundència en atac del filial blaugrana. Possiblement en el pitjor enfrontament dels d'Eusebio Sacristán d'aquesta temporada, ja que malgrat ser els màxims golejadors de la Divisió de Plata, tan sols han xutat un cop entre els tres pals.

Afectat pel 'virus Fifa', ja que alguns dels blaugranes havien estat convocats amb les seleccions respectives, el Barça B no ha aconseguit fer-se amb el control de la pilota, la principal característica de l'estil de joc culer. Els atacs eren ràpids i estèrils contra una defensa pacient i ordenada, més eficaç.

En canvi, els visitants sí que duien perill en les accions ofensives, i només el bon encert del porter Masip evitava el gol. Fins que un cop de cap de Kepa, que havia sortit a la represa, ha trencat la resistència local.

Amb el gol, el Barça B ha buscat l'empat a la desesperada, però ni tan sols ha pogut acostar-se a l'àrea visitant. Els tres punts han volat cap a Guadalajara.

stats