Segona Divisió
Esports Futbol 09/06/2011

El migcampista Jandro Castro és la primera renovació del Girona

El futbolista de Mieres continuarà així lligat al club gironí les dues pròximes campanyes, mentre que el seu company Dani Bautista ha vist com se li retirava l'oferta de renovació

Efe
1 min

GironaEl migcampista Jandro Castro s'ha convertit avui en la primera renovació del Girona FC després de signar un contracte per dues temporades.

El futbolista de Mieres continuarà així lligat al club gironí les dues pròximes campanyes, mentre que el seu company Dani Bautista ha vist com se li retirava l'oferta de renovació, motiu pel qual no seguirà a l'equip.

Jandro, que va arribar al Girona l'estiu passat, s'ha convertit en un dels pilars de l'equip de Raül Agné i entén ara que li "devia" la continuïtat a l'entitat gironina pel bon tracte rebut "i l'esforç que va fer" quan el va contractar fa un any.

El jugador espera seguir donant "el millor" del seu futbol a l'equip català i també "millorar col·lectivament la temporada que ara s'ha tancat, tot i que ha estat molt bona".

El migcampista també agraeix "l'esforç fet pel club en els dos anys" de contracte que havia sol·licitat i ha destacat la seva adaptació i la de la seva família tant a la ciutat com al club.

De la seva banda, el director esportiu del Girona FC, Xavi Julià, ha anunciat que, "per motius tècnics, s'ha decidit no renovar Dani Bautista", fet pel qual comença "la recerca d'un jugador de banda esquerra".

Els que segueixen en negociacions per renovar són Dani Mallo, Migue González, Moha i Roberto Peragón.

stats