Publicitat
Publicitat

Segona Divisió

Joaquim Boadas, nou president del Girona FC després de la dimissió de Ramon Vilaró

Boadas era fins ara el vicepresident primer del club gironí, immers en una greu crisi esportiva, econòmica i institucional

El Consell d'Administració del Girona FC ha nomenat aquesta tarda a Joaquim Boadas de Quintana com a nou president del club, després de la dimissió de Ramon Vilaró aquest matí. Boadas era el vicepresident primer del Girona fins avui. El seu lloc l'ocupa Salvador Capdevila, que n'era el vicepresident segon. A més, Kat Gorska, que era consellera, passa a ser la nova Directora General del Girona FC.

La principal raó d'aquest desgavell és la greu situació econòmica del club. El propietari, Josep Delgado, segueix sense anar a les reunions d'un club que es planteja seriosament presentar en breu davant del jutjat un concurs de creditors per evitar el descens administratiu del club, a causa dels deutes que acumula. Josep Delgado, quan ha parlat, no ha deixat clar del tot si vol vendre's el club o no.

Demanda del CB Sant Josep

Segons ha informat Catalunya Ràdio, els problemes del Girona no deixen de créixer. El Club de bàsquet Sant Josep ha presentat una demanda contra el Girona per incompliment de contracte de patrocini, demanda per valor d'uns 150.000 euros. Segons el president del CB Sant Josep, "sap greu fer la demanda contra el Girona, ja que el culpable és el senyor Delgado".

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT