Segona Divisió
Esports Futbol 31/10/2011

El Nàstic de Tarragona aposta per Jorge d'Alessandro com a nou entrenador

L'entrenador argentí, que estarà acompanyat per Jesús Mari Serrano, dirigirà aquest dimarts el seu primer entrenament i s'estrenarà diumenge a la banqueta del Nou Estadi contra el Sabadell

Ara
1 min

TarragonaJorge d'Alessandro serà el nou entrenador del Nàstic de Tarragona, segons ha confirmat el club a la pàgina web oficial.

L'entrenador argentí i el club han tancat aquest dilluns al migdia un acord pel qual D'Alessandro dirigirà l'equip fins a final de temporada. La darrera vivència del tècnic fou al capdavant del Salamanca, on ja va aconseguir la permanència després d'agafar l'equip en zona de descens. Dins de la seva dilatada carrera, l'argentí també ha entrenat equips com el Rayo Vallecano, el Betis, el Mèrida, l'Elx o l'Atlètic de Madrid.

Jorge d'Alessandro estarà acompanyat per un segon entrenador de la casa, Jesús Mari Serrano. El navarrès obre, doncs, una nova etapa al club, després d'haver sigut jugador (va pujar l'equip des de Segona B a Primera, entre l'any 1999 i el 2006) i adjunt a la secretaria tècnica (2007-2011). Serrano, que té el títol d'entrenador nacional, seguirà combinant les seves funcions a la secretaria tècnica amb les que ara se li obren al costat de Jorge d'Alessandro com a segon entrenador.

Els nou tècnic dirigirà aquest dimarts (11 hores) el seu primer entrenament i s'estrenarà a la banqueta del Nou Estadi diumenge (12 hores) contra el Sabadell. La presentació oficial serà aquest dimarts després de la sessió d'entrenament.

stats