2a Divisió
Esports Futbol 16/09/2011

Kiko Femenía es retroba amb el seu exequip en l'Hèrcules-Barça B

El Barça B s'enfronta aquest divendres a l'Hèrcules, amb el retorn de Kiko Femenía al que va ser el seu estadi com a principal atractiu del partit

Marcel Sanromà
1 min
Kiko Femenía, durant un partit de l'Hèrcules CF.

BarcelonaBarça B i Hèrcules juguen aquest divendres al vespre (21.00 h) amb la necessitat de sumar tres punts després de les derrotes que ambdós conjunts van patir, a casa, el cap de setmana passat. El Barça B contra el Deportivo, i l'Hèrcules contra el Recreativo.

Tot i això, el context d'ambdós clubs és ben diferent. Mentre el filial blaugrana va quallar un bon segon temps, i venia de vèncer 0-4 el Cartagena la setmana anterior, l'Hèrcules arriba al partit envoltat d'una greu crisi institucional, després que aquesta setmana dimitís la seva comissió executiva en bloc.

L'Hèrcules no podrà comptar amb Tiago Gomes, lesionat, però sí amb Abel Aguilar, que, tot i que arrossega molèsties, probablement sortirà d'inici. Al Barça B hi haurà Kiko Femenía, exjugador del club alacantí les darreres temporades, i que ara s'esforça a adaptar-se a les ordres d'Eusebio Sacristán.

El tècnic blaugrana va anunciar que introduirà canvis a l'onze respecte al que va jugar contra el Deportivo, tot i que ha convocat els mateixos homes, tret d'Espinosa. Un dels principals atractius serà el brasiler Rafinha Alcántara, que s'ha destapat com a golejador en aquest inici de lliga i duu 3 gols en 3 partits.

stats