El Llagostera cau amb el Racing i s'enfonsa (0-2)

El Racing supera els catalans amb gols de David Concha i Koné

A.l.
El Racing ha superat el Llagostera

BarcelonaEl Llagostera no aconsegueix canviar al dinàmica negativa i ha perdut 0 a 2 amb el Racing. Amb aquest resultat, els catalans s'enfonsen a les posicions de descens, tercers per la cua amb només nou punts. David Concha i Koné han sentenciat el matx pels càntabres. El primer gol ha arribat al minut 33 gràcies a una jugada ràpida del conjunt visitant, mentre Koné ha segellat el triomf al 85, després de fer dos retalls a l'interior de l'àrea i rematar a l'esquadra defensada per René.

Les primeres ocasions del conjunt local han arribat gràcies a l'estratègia, però no ha estat fins als minuts finals que el conjunt d'Oriol Alzina ha tingut oportunitats clares. Eloy ha arribat forçat a un un contra una amb el porter visitant, mentre Perea ha provat Raúl amb un fort xut des de la frontal. La millor ocasió ha estat d'Imaz, que no s'ha entès amb Querol, i entre tots dos s'han molestat quan podien rematar a porteria, des de la frontal de l'àrea petita, quan el marcador encara era de 0 a 1.