2a divisió
Esports Futbol 23/03/2013

L'Osca vol donar la campanada al camp d'un Barça B en quadre

El filial blaugrana té deu baixes per lesions, sancions i convocatòries de seleccions, i es veu obligat a recórrer als juvenils per completar la convocatòria

Efe
2 min

BarcelonaL'Osca, entestat a sortir de la zona de descens, juga aquest dissabte un Barça B en quadre, amb deu baixes per lesions, sancions i convocatòries de seleccions, que es veurà obligat a recórrer als juvenils per completar la convocatòria (18 h, Esport 3).

El filial blaugrana té Deulofeu i Muniesa concentrats amb la selecció espanyola sub-21, a més d'Edgar Ié, Agostinho Cá i Gus Ledes amb els seus respectius equips de les categories inferiors de la selecció portuguesa.

A més, Planas va haver d'abandonar la concentració espanyola a Toledo a causa d'una lesió a l'adductor mitjà de la cuixa esquerra, que el mantindrà al dic sec al voltant de tres setmanes, baixa que s'uneix a les de Lobato, Grimaldo i Juste, així com l'absència per sanció de Sergi Roberto.

Amb aquest panorama, el tècnic Eusebio Sacristán ha comptat aquesta setmana a cinc juvenils, dels quals aquest dissabte en descartarà un per a la convocatòria definitiva: els centrals Bagnack i Robert Costa, el lateral esquerrà Lucas i els centrecampistes Sergi Samper i Pol Calvet.

Aquests jugadors ja van tenir dimarts la possibilitat de disputar amb el filial un partit de preparació contra l'Istres, equip de la Segona Divisió francesa, que va acabar amb empat sense gols i en el qual van participar també Éric Abidal i Jonathan Dos Santos, del primer equip.

L'Osca vol trencar la mala ratxa de resultats que porta, amb quatre derrotes consecutives. El conjunt d'Osca segueix estant a cinc punts de la salvació.

L'entrenador, Jorge D'Alessandro, té gairebé tots els jugadors disponibles, ja que recupera Nacho Novo i Sorribas que no van jugar per sanció, i al central David Rivas que ja està totalment recuperat i en condicions de jugar.

No estarà per jugar en el Miniestadi el davanter centre Tariq, que segueix recuperant-se de la seva lesió muscular. La seva absència l'està notant l'equip, i més ara que tant fa falta pel seu poder ofensiu. Tampoc hi seà el davanter Miguel García, que va ser sancionat amb quatre partits.

L'equip d'Osca que jugui inicialment demà a la Ciutat Comtal presentarà alguns canvis, tant en l'alineació com en la posició d'alguns jugadors. La novetat més important serà la tornada a l'onze inicial del davanter Nacho Novo, que li dóna molt més poder ofensiu i que amb Borja conformarà la davantera.

En defensa no sembla que hi hagi d'haver canvis, ja que el lateral Llamas va complir bé en l'anterior partit després de la seva tornada a l'equip després d'estar bastant temps absent de les alineacions.

Al centre del camp es podria mantenir Juanjo Camacho jugant d'enllaç o de distribuïdor de joc vista la seva polivalència al camp.

stats