2a divisió
Esports Futbol 24/03/2013

El Las Palmas aigualeix la festa a Sabadell (0-4)

Els arlequinats no han pogut celebrar amb victòria els 1.000 partits a la Nova Creu Alta, en un enfrontament on han jugat amb un home menys durant 50 minuts

BarcelonaEl Sabadell no ha pogut celebrar aquest diumenge els 1.000 partits a la Nova Creu Alta amb victòria. El conjunt arlequinat ha perdut a mans del Las Palmas per golejada (0-4), en un enfrontament on a més han hagut de jugar durant 50 minuts amb inferioritat numèrica per l'expulsió de Tortolero. Al descans el resultat ja era de 0 a 2, i a la represa els visitants han marcat dos gols més.

Tot i que el Sabadell ha creat ocasions en els primers minuts, ha estat el Las Palmas qui s'ha fet amo i senyor del partit. Plovia amb força a terres vallesanes, i els illencs s'han adaptat millor que ningú a aquest clima que no pas els locals. Un partit que han sentenciat amb només tres minuts, els que s'ha passat de l'empat sense gols a un avantatge visitant de dos gols i superioritat numèrica.

Tato ha obert el marcador al minut 36. I, sense temps per reaccionar, el Sabadell ha rebut la segona bufetada al minut 39. Valdo, de penal, ha situat el segon gol al marcador en una jugada on Tortolero se n'ha anat a la dutxa. Amb el partit sentenciat, el Las Palmas ha fet més gran la ferida al segon temps, amb els gols de Tato (60') i Thievy (79').