Lliga Adelante
Esports Futbol 14/12/2014

El Leganés envia el Sabadell a la cua de la classificació (1-2)

Borja i Mantovani avancen els madrilenys i de res serveix el gol d'Antonio Hidalgo en la segona meitat

BarcelonaEl Sabadell ha caigut fins a la penúltima posició de la classificació de la Lliga Adelante després de perdre aquest diumenge per 1-2 contra el Leganés a la Nova Creu Alta. Als arlequinats se'ls ha posat el partit en contra ja des del principi, amb un gol de Borja Lázaro al minut 4, després de rematar una pilota penjada a l'àrea.

A la mitja hora, Mantovani, de cap, ha fet el segon per als madrilenys, que han disposat d'alguna arribada més per ampliar diferències abans del descans. El quadre visitant s'ha vist obligat a fer una substitució al minut 44, per la lesió de Postigo, que ha sigut canviat per Rubén Peña.

Un golàs d'Antonio Hidalgo al poc de començar la segona meitat ha donat ales als locals, que han intentat igualar el resultat durant els següents 45 minuts. Al final, però, el Sabadell es queda a les portes dels punts i cau fins a la penúltima posició.