LIGA ADELANTE
Esports Futbol 14/03/2015

El Sabadell aconsegueix un just empat contra el Llagostera en l'últim minut (1-1)

Juanjo ha aconseguit avançar els gironins en la primera part però Kiko Olivas, en l'últim minut, ha fet l'empat 'in extremis'

El Sabadell i el Llagostera han empatat / TWITTER @CESABADELL

BarcelonaEl Sabadell ha aconseguit un agònic empat contra el Llagostera (1-1), ja que el gol dels vallesans ha arribat en l'últim minut de partit. El matx ha començat amb un gol anul·lat a Querol a la sortida d'un córner per falta (min 3). Nauzet, porter del Sabadell, s'ha lluït per evitar que el llançament de Pitu Comadevall entrés per l'escaire (min 23) però dos minuts més tard no ha pogut fer res per evitar el gol del Llagostera. Jordi López ha fet una centrada mil·limètrica cap a Juanjo, que ha pentinat la pilota al fons de la porteria davant la sortida de Nauzet (min 25).

El Sabadell ha semblat reaccionar i Enric Pi ha hagut de salvar una ocasió de Collantes (min 30) i tot just quatre minuts més tard, novament Collantes ha posat a prova René, el porter del Llagostera, que en la seva primera intervenció no ha fallat.

Al descans s'hi ha arribat amb l'avantatge mínim del Llagostera i en el segon temps, mentre el Sabadell intentava una vegada i una altra cercar l'empat, els de Mandiá no han tingut la sort de cara i s'han quedat sense premi mentre el Llagostera ha defensat el resultat fent tímides aproximacions a la porteria de Nauzet.

René, a l'altra àrea, ha tingut més feina i de fet, ha hagut de fer una bona intervenció per evitar l'empat en una rematada d'Aníbal (min 67).

Els vallesans han buscat amb insistència el gol i així, en el minut 92, el segon dels tres que ha afegit l'àrbitre, Kiko Olivas ha aconseguit l'empat després de rematar al fons de la xarxa una centrada de Cristian.

El Llagostera ha aconseguit encadenar sis partits sense perdre (quatre triomfs i dos empat) i segueix allargant la seva bona ratxa de resultats després de superar el Sabadell a domicili (0-1). Els vallesans, que han fet un gran esforç, sumen un punt però segueixen sent el cuer de Segona Divisió.

SABADELL 1

LLAGOSTERA 1

Sabadell: Nauzet; Cristian, Kiko Olivas, Carlos Hernández, Clerc; Ciércoles; Collantes, Hidalgo, Hervás (Marcos García, m.45), Gato (Benja, m.69); i Aníbal.

Llagostera: René; Masó, Alcalá, Ruymán, Pi; Jordi López (Tito, m.75), Pitu; Querol, Ríos; Juanjo (Diego Rivas, m.82) i Sergio León (Arturo, m.62).

Gols: 0-1, m.24: Juanjo. 1-1, m.90: Kiko Olivas.

Àrbitre: Ocón Arraiz (Col·legi de La Rioja). T.G.: als locals Ciércoles (m.76), Hidalgo (m.90), Benja (m.90) i Collantes (m.90), i als visitants Jordi López (m.41) i Alcalá (m.84).