2a divisió
Esports Futbol 06/09/2014

El Llagostera es queda sense arguments a Huelva (2-0)

El Recre domina el partit de cap a peus i s'emporta el triomf amb dos gols de Pedro Ríos

El Llagostera ha perdut al camp del Recreativo de Huelva / LFP

BarcelonaEl Llagostera necessitarà millorar la seva imatge per poder fer coses interessants a la Divisió de Plata del futbol espanyol. Aquest dissabte, els gironins han caigut al camp del Recreativo de Huelva per 2-0. El resultat no ha estat gaire ampli, però el no acaba de reflectir el que s'ha vist a la gespa del Nuevo Colombino, on els andalusos han dominat de cap a peus i han guanyat amb tot mereixement.

L'equip català mai no ha estat rival per al Recre, que ha dominat des del principi. Els locals, entrenats per José Luis Oltra, han jugat gairebé sempre a camp contrari i han vist com l'àrbitre els anul·lava dos gols per fora de joc (correctament). La resistència gironina, però, s'ha acabat al minut 45, quan Pedro Ríos ha aprofitat un refús del porter per marcar el primer gol just abans del descans.

A la represa s'ha mantingut la mateixa tònica i el Recreativo no ha patit per l'empat. Al contrari, el propi Pedro Ríos ha fet el segon al minut 69. Un marcador que significa la primera victòria per als andalusos, després de dos empats, i que els acosta a la zona alta de la classificació mentre que el Llagostera queda a la zona baixa amb tres punts després de les tres primeres jornades.