LIGA ADELANTE
Esports Futbol 08/03/2015

El Llagostera supera l'Alabès (3-1) i acumula quatre triomfs en els cinc últims partits

Imaz, Sergio León i Querol han estat els golejadors del conjunt gironí

El Llagostera ha superat l'Alabès / LA LIGA TV

BarcelonaEl Llagostera ha aconseguit un important triomf a casa contra l'Alabès (3-1) que el manté una setmana més en la zona tranquil·la de la classificació. Els de Lluís Carrillo sumen quatre triomfs i un empat en els últims cinc partits, aconseguint la millor ratxa de la temporada. Els gironins han sentenciat el partit en el primer temps, ja que els tres gols d'Imaz, Sergio León i Querol han deixat gairebé sense capacitat de reacció un tou Alabès.

I això que el primer que ha avisat ha estat el conjunt visitant, ja que René ha hagut de refusar a córner un xut de Lanzarote. Però a partir d'aquí, el Llagostera gairebé no ha tingut rival. En el minut 17 ha arribat el primer gol, obra d'Imaz. Una passada de Pitu a l'espai l'ha recollit Sergio León, que ha xutat amb l'esquerra, però el seu xut l'ha refusat el porter. Imaz, molt atent, ha aprofitat el refús per marcar el primer gol de la tarda al Municipal de Palamós.

Dos minuts més tard i aprofitant que l'Alabès estava descol·locat pel primer gol, Sergio León ha fet el segon. Novament, Pitu ha fet una gran passada que el davanter ha transformat en gol després de superar el porter (min 19). Abans de la primera mitja hora de partit, Imaz podria haver fet el segon, però ha rematat alt. La tercera diana dels locals ha arribat al minut 38, quan per tercer cop Pitu ha fet una gran passada a l'espai cap a Querol, que ha superat el porter i ha marcat a plaer el tercer per als de Lluís Carrillo (min 38).

En el segon temps, l'Alabès ha intentat sense massa sort retallar distàncies mentre el Llagostera, que ha seguit tenint ocasions per ampliar el marcador, ha gestionat bé el triomf. Els visitants han aconseguit el gol de l'honor en el minut 80 gràcies a Juamna. A les acaballes, Juanma de nou ha tingut una bona oportunitat, peró René, el porter del Llagostera, ha refusat una pilota que entrava per l'escaire.

Llagostera 3

Alabès 1

Llagostera: René; Masó, Ruyman, Alcalá, Samu; Pitu (Barnils, min.78), Jordi López, Querol, Ríos, Imaz (Eloy Gila, min.74); i Sergio León (Arturo, min.66).

Alabès: Manu Fernández; Medina, Migue, Jaro, Raúl García; Toribio (Juanma, min.77), Rafa García, Toti, Juli (Ion Vélez, min.45), Lanza (Sangalli, min.45); i Barreiro.

Gols: 1-0, m.17: Imaz. 2-0, m.19: Sergio León. 3-0, m.36: Querol. 3-1, m.80: Juanma.

Àrbitre: David Pérez Pallás (Comitè Gallec). T.G.: als locals Querol i Barnils, i als visitants Migue, Toribio i Barreiro.