LLIGA ADELANTE
Esports Futbol 21/03/2015

El Llagostera sorprèn el Mallorca i comença a somiar amb el 'play-off' (0-1)

El conjunt gironí aprofita una jugada d'estratègia per marcar l'únic gol del partit, obra de Sergio León, a falta de deu minuts pel final

Sergio León, autor del gol del Llagostera a Mallorca / LFP

BarcelonaEl Llagostera manté la condició d'equip revelació de la Segona Divisió de futbol. El conjunt gironí ha derrotat el Mallorca a domicili (0-1) i ha fet un pas de gegant doble, d'una banda per allunyar-se gairebé definitivament del descens, i de l'altra per somiar amb un hipotètic 'play-off' d'ascens.

Els homes de Lluís Carrillo no han estat superiors en bona part del partit, però han fet un plantejament pràctic en defensa i solvent en atac. De fet, n'han tingut prou amb un solitari gol de Sergio León a la segona part per endur-se el botí de Son Moix. Ha estat en un llançament de falta que els visitants no han demanat barrera i que han sorprès la defensa del Mallorca: pilota picada a l'àrea i León, tot sol, ha afusellat Cabrero al minut 81.

Fins aleshores, el Mallorca havia dut la iniciativa, majoritàriament, i havia disposat de les ocasions més clares, en especial una rematada de Joselu que ha tocat al travesser (39'). A més a més, els locals han reclamat un penal a l'inici del segon temps que no ha concedit l'àrbitre, que ha marxat de l'estadi mallorquí entre xiulets.

Amb aquest marcador, el Llagostera suma 40 punts i, a l'espera dels altres partits de la jornada, és vuitè a tres punts del Saragossa, l'equip que ara mateix marca la zona de 'play-off'.

Fitxa tècnica

Mallorca: Cabrero; Cendrós (Fofo, min. 83), Bigas (Agus, min. 71), Truyols, Gulan; Pereira, Joao Víctor, Yuste, Arana (Marco Asensio, min. 70); Joselu i Xisco.

Llagostera: René, Masó, Ruymán, Alcalá, Samu, Pitu, Jordi López (Tito, min. 72), Querol, Ríos (Tarradellas, min. 92), Arturo (Sergio León, min. 46), Juanjo.

Gol: 0-1, min. 79: Sergio León

Àrbitre: Munuera Montero (Comitè Andalús). Targetes grogues per a Bigas, Truyols i Arturo.

Estadi: Son Moix, uns 6.000 espectadors.