Futbol
Esports Futbol 10/03/2013

El Llevant mesura els efectes de la ressaca europea davant el millor Getafe de la temporada (17h)

El partit implicarà el retorn de Luis García, ara tècnic del Getafe, a l'estadi Ciutat de València, on va estar-hi tres anys

Efe
1 min
El Llevant busca allargar el somni europeu davant el Rubin Kazan

ValènciaEl Llevant rep aquest diumenge al Ciutat de València el Getafe (17h, GolT/Canal+Liga), equip que arriba amb tres victòries seguides i que avaluarà l'estat físic del conjunt valencià després del gran esforç de dijous a l'Europa League davant el Rubin Kazan.

El Llevant ha sumat dos punts en les últimes cinc jornades i vol trencar aquesta mala ratxa davant el Getafe, en el que serà el retorn de Luis García a l'estadi Ciutat de València, on va estar-hi tres anys.

L'entrenador del Llevant, Juan Ignacio Martínez, perd per sanció a José Javier Barkero i recupera Nabil El Zhar, baixa en les tres últimes setmanes per un esquinç de genoll.

Una de les incògnites és saber qui jugarà en atac, ja que el davanter nigerià Obama Martins arrossega en els últims dies unes molèsties estomacals i en cas de no jugar entraria a l'onze inicial l'italià Robert Acquafresca.

De la seva banda, el Getafe intentarà seguir la seva escalada cap als llocs europeus, que té a només dos punts de distància, després de guanyar quatre dels últims cinc partits que ha disputat.

El tècnic dels madrilenys recupera Xavi Torres, sancionat davant el Saragossa, i també a Àngel Lafita, que ha estat dos mesos lesionat. Es queden fora per lesió Juan Valera, José Manuel Jiménez "Mané" i Juan Rodríguez, que encara que ja ha començat a treballar amb normalitat, no està al cent per cent físicament. Per motius tècnics, Luis García no ha cridat Alberto Lopo i Hugo Fraile.

stats