Segona Divisió
Esports Futbol 08/05/2012

El tècnic Lluís Carreras renova per un any amb el Sabadell

L'acord entre la directiva que presideix Joan Soteras i l'entrenador català s'havia aconseguit fa ja fa temps, però la firma estava pendent d'una millora en les condicions de la resta de membres del cos tècnic

Efe
1 min
L'entrenador del Sabadell Lluís Carreras

SabadellL'entrenador Lluís Carreras ha signat aquest dimarts la renovació com a tècnic del Sabadell per a la temporada que ve 2012-13, cosa que suposarà la seva tercera campanya consecutiva a la banqueta arlequinada.

L'acord entre la directiva que presideix Joan Soteras i l'entrenador català s'havia aconseguit fa ja fa temps, però la firma estava pendent d'una millora en les condicions de la resta de membres del cos tècnic.

Carreras ha recordat aquest dimarts que la firma del nou contracte era un mer tràmit perquè feia dies que les dues parts ja havien donat la seva paraula i s'ha mostrat "molt satisfet de poder seguir en un club com aquest".

El tècnic ha agraït que "es valori el meu treball dins de la meva pròpia casa" i amb el protocol·lari acte de renovació ha volgut silenciar tots els rumors que el situaven a diverses banquetes de Primera.

Procedent del filial de l'Alabès, Lluís Carreras va arribar al Sabadell la temporada passada a Segona B i en la seva primera campanya va aconseguir tornar al club català a Segona A, divuit anys després.

Encara que no s'han revelat els detalls de la renovació, sí que ha transcendit l'existència d'una clàusula de rescissió de contracte per si un club de superior categoria pretén aconseguir els serveis de Carreras abans de juny de 2013.

stats