2a divisió
Esports Futbol 12/05/2012

El Girona es troba a quatre punts de la salvació i lluitarà per la permanència contra l'Alcoià (18 h)

Els gironins estan confiats després de la victòria davant del Guadalajara i es veu amb opcions d'aconseguir la salvació

Efe
1 min
En el partit de la primera volta, el Girona va caure contra el Còrdova / GIRONA CF

BarcelonaEl Girona rep demà a l'Alcoià, rival directe per la permanència, en una nova final per als dos equips, encara que en l'aspecte anímic l'avantatge sembla per al conjunt català, després de guanyar a Guadalajara la setmana passada i superar en la classificació a l'equip alacantí.

El vestidor gironí ha vist revitalitzar les seves opcions amb l'últim triomf i, tot i estar encara a quatre punts de la salvació, veu molt a prop aconseguir-la.

De fet, els jugadors parlen de partit il·lusionant per definir el partit contra l'Alcoià: "Crec que és el moment més il·lusionant i el més optimista de la temporada", va assegurar el centrecampista Joseba Garmendia.

Per la seva banda, l'Alcoià viatja al Montilivi conscient que aquest desplaçament és un dels seus últims cartutxos per seguir somiant amb la salvació.

"Estem a quatre punts i sabem que si guanyem aquesta setmana podem escurçar encara més aquesta distància, pel que estem especialment motivats", ha assenyalat Garmendia, que va dir que aspiren a "culminar la feina feta la setmana passada a Guadalajara".

El tècnic del Girona, Javi Salamero, tindrà la baixa del lesionat Albert Dorca, que presumiblement serà substituït per les mateixes Garmendia.

Una incògnita és si Salamero confiarà en la mateixa defensa de fa una setmana o tornarà a comptar amb Dani Tortolero per la posició de central.

stats