NÀSTIC
Esports Futbol 11/01/2011

Borja Viguera i Álex Bergantiños s'incorporen al Nàstic

El Nàstic ha confirmat oficialment la incorporació a la seva plantilla del migcampista Álex Bergantiños i el davanter Borja Viguera, els dos en qualitat de cedits

Redacció
1 min

TarragonaEl Nàstic ha confirmat oficialment la incorporació a la seva plantilla del migcampista Álex Bergantiños i del davanter Borja Viguera, que arriben en qualitat de cedits, el primer pel Deportivo de la Corunya i el segon per la Reial Societat.

Els dos jugadors han passat la revisió mèdica de forma satisfactòria, i ja han entrenat a les ordres de Juan Carlos Oliva a l'entrenament vespertí. Tant Bergantiños com Viguera seran presentats dimecres en societat.

Bergantiños, format en les categories inferiors del Deportivo, va estar anteriorment al Xerez, on va militar les dues últimes temporades, sent peça clau en l'ascens del quadre andalús a les ordres d'Esteban Vigo.

Viguera, de 24 anys, arriba per reforçar la zona d'atac grana, una de les línies més necessitades donada l'escassa capacitat golejadora que ha mostrat fins a la data. El jugador de la Rioja es va formar en les categories inferiors del conjunt donostiarra, on ha marcat 24 gols en 91 partits, i s'espera que pugui entrar en la convocatòria de dissabte que ve per enfrontar-se a l'Albacete.

Les arribades de Bergantiños i de Viguera comportaran les primeres baixes de l'actual plantilla. El veterà Curro Torres i el migcampista Vicente Pérez són els principals candidats a quedar-se a la grada el que queda de temporada.

stats