2a divisió
Esports Futbol 09/10/2011

El Nàstic rep la visita del Cartagena en un partit de caixa o faixa pel tècnic Joan Carles Oliva

L'entrenador grana pot perdre el seu lloc de treball si no aconsegueix els tres punts davant el cuer de la categoria, que encara no ha puntuat després de sis jornades

Efe
2 min
Joan Carles Oliva

TarragonaEl Nàstic rep el Cartagena, cuer de la classificació de Segona, amb l'únic objectiu de guanyar, ja que un resultat negatiu podria significar l'adéu de Joan Carles Oliva de la banqueta grana, i només una victòria li podria donar vida, almenys durant una setmana més.

El Cartagena és l'únic equip de la categoria que encara no sap el que és puntuar després de sis jornades disputades, i després de canviar d'entrenador, confia que la visita a Tarragona sigui un punt d'inflexió en la seva fins ara pèssima trajectòria.

Pel Nàstic és vital aconseguir el triomf perquè, tot i que des del club no han explicitat la pressió, la forma en com es va pronunciar recentment el president, José María Fernández, respecte del futur de l'entrenador ha deixat les coses clares: un mal resultat davant el cuer Cartagena podria comportar canvis de futur.

Sense voler donar gaire importància a aquest missatge, Oliva afronta el partit amb tota la carn a la graella, i ha elaborat un onze de garanties tot i les baixes que encara arrossega. El tècnic lleidatà apostarà per tres homes al centre del camp, amb Rodri, Seoane i Longás com a eix principal de l'equip.

En defensa no té res més i presentarà els mateixos quatre que van perdre davant el Vila-real, mentre que a dalt la pólvora l'haurien de detonar Powel (únic golejador fins ara), Eloy i Peragón.

El Cartagena, que ara dirigeix Javi López, té aquesta setmana la bona notícia que no compta amb baixes obligades ni per sanció ni per lesió. Així doncs, el tècnic català té on triar i ha optat per deixar fora de la convocatòria a futbolistes que fins i tot eren titulars com els defenses Manolo Gaspar i Manu Torres.

Pel que fa al partit que va perdre el passat dissabte contra l'Alcoià per 1-2 és probable que diversos futbolistes arribin a la titularitat com poden ser el porter Manolo Reina, els defenses Abraham Pau i Gorka Kijera o el migcampista José Juan Collantes, encara que López no ha donat gaire pistes durant la setmana de l'onze que pretén disposar al Nou Estadi de Tarragona.

Davant d'aquest nou xoc, el tècnic blanc ha reconegut que han de ser "forts" i tenir "una altra mentalitat", i alhora ha llançat un missatge als seus jugadors: "Tothom ha d'estar despert".

stats