SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 27/05/2012

El Nàstic, que rep el Celta, es pot convertir en el jutge de l'ascens

Els de Jorge d'Alessandro buscaran un triomf davant la seva afició (20h) per acabar amb bon regust de boca una temporada per oblidar

Ara
1 min
Nàstic i Girona empaten en un duel dramàtic

BarcelonaEl Celta, segon classificat de la segona divisió amb 81 punts, els mateixos que el Valladolid, buscarà a Tarragona que el permetin seguir en el segon lloc de la taula i que dóna l'ascens de forma directa a la Primera Divisió.

El Nàstic, per tant, en cas d'esgarrapar un o més punts contra els gallecs pot convertir-se en el jutge d'una divisió de plata molt igualada. El matx, però, és molt important per als tarragonins tot i ser equip de la Segona B la propera temporada. Serà el darrer partit de gran part de la plantilla i també el darrer de la temporada del Nàstic davant la seva afició, que vol acomiadar un curs nefast pel que fa a resultats de la millor manera.

El Celta, que ha viatjat amb tota la plantilla a Catalunya, inclosos els sancionats tindrà el suport de prop d'un miler de seguidors que han viatjat a Tarragona amb autobús. Els gallecs, en cas d'una derrota del Valladolid a Alcorcón, podrien certificar el seu ascens a Primer aconseguint els tres punts del Nou Estadi.

stats