2a divisió
Esports Futbol 26/03/2011

El Nàstic no pot superar el Còrdova al seu estadi i continua vorejant la zona de descens (1-0)

El Nàstic ha tingut un inici fluix, i mica en mica ha jugat millor. Però un gol de Pepe Díaz, al final del primer temps, ha decantat l'enfrontament a favor dels andalusos

El grana Álex Ortiz remata una pilota de cap en el partit d'ahir al Nou Estadi contra el Celta.

CòrdovaEl Nàstic no ha pogut superar el Còrdova a domicili i ha encaixat una nova derrota que el deixa, una setmana més, vorejant la zona de descens. Un gol de Pepe Díaz, al final del primer temps, ha decantat l'enfrontament a favor dels andalusos.

Els locals han tingut un inici de partit elèctric i han aconseguit acular els grana, que a mesura que ha passat el temps han agafat la iniciativa del joc fins arribar a dominar a l'equador de la primera part. Però ha estat precisament quan més malament ho passaven els andalusos que han aconseguit el gol: Pepe Díaz, a la recta final de la primera part, ha rematat una centrada de Charles al fons de la porteria.

El segon temps ha tingut un guió similar. Els locals han sortit amb molta força i han creat ocasions, mentre els visitants anaven tenint més presència al partit a mesura que passaven els minuts. Hi ha hagut ocasions per part de les dues bandes, però no més gols.

Amb un Nàstic que volia i dolia, el partit arribava a la recta final amb incertesa, ja que el Còrdova ha desaprofitat un parell d'ocasions clares per sentenciar. Però el resultat ja no s'ha mogut.

Còrdova 1 – Nàstic 0

CÒRDOVA: Alberto García; De Coz, Richy, Tena, Fuentes; Callejón (Fernández, m.77), Jorge Luque, Alberto Aguilar, Camille; Pepe Díaz (Oriol Riera, m.81) i Charles (Jonathan Sesma, m.70).

NÀSTIC: Rubén Pérez; Xisco Campos, Mairata, Sergio Díaz, Mingo; Gerardo (Rubén Navarro, m.46), Seoane (Miki, m.56), Bergantiños, Morán, Felipe Sanchón (Álvaro Rey, m.76); i Powel.

GOL: 1-0, M.38: Pepe Díaz.

ÀRBITRE: Jorge Valdés Aller (Castella i Lló). Targetes grogues a De Coz, Alberto Aguilar, Sergio Díaz, Mairata i Mingo.

ESTADI: Nuevo El Arcángel, uns 7.000 espectadors.