Esports Futbol 26/06/2011

Álvaro Rey i Julio Rico jugaran al primer equip del Nàstic

El Nàstic no deixa de treballar fort per perfilar la plantilla. Aquests dies ha decidit que no segueix al club Walter però que aposta pels joves Álvaro Rey i Julio Rico.

Redacció
2 min
Álvaro Rey, davanter andalús del Nàstic

TarragonaEl club i els andalusos Julio Rico i Álvaro Rey, que van arribar per jugar a La Pobla de Mafumet, han arribat a un acord aquests dies. Rey, davanter, va arribar al filial del Nàstic ara fa un any de la mà de Josep Maria Nogués, on va destacar i es va guanyar un lloc entre el primer equip en l'any del seu debut. Rey ha acabat la temporada 2010/2011 sent un jugador important del primer equip, ha assolit la permanència amb la resta de companys i ha disputat un total de 29 partits i 1053 minuts.

Julio Rico, que va arribar la temporada passada a la Pobla de Mafumet donarà el salt definitiu al primer equip, amb el qual es vincula per les dues properes temporades.

En aquesta primera temporada a Tarragona Rico ha estat un dels artífex del play-off del filial grana, on ha disputat 33 partits i ha marcat fins a 7 gols. Una xifra que, malgrat ser lateral dret, l'ha convertit en el tercer màxim realitzador de la plantilla, només per darrere de Virgili i Fran Carbia.

Julio Rico és natural d'un poble sevillà anomenat El Rubio, tot i que va néixer a la mateixa Sevilla un 11 de juny de 1989. Va començar la seva relació amb el futbol a l'equip del poble, d'on va saltar al Betis als 10 anys. El jugador va jugar durant vuit temporades al planter verd-i-blanc, d'on va ser fitxat per jugar al Real Madrid C. Després d'un any al conjunt blanc, l'andalús va fitxar pel filial del Nàstic, des d'on ara fa el salt al primer equip. Amb ell ja són quatre els jugadors que en el darrer any han saltat de la Pobla al primer equip tarragoní.

Walter no segueix

Quino segueix és Walter. El jugador barceloní i l'entitat grana posen punt i final a una relació de dos anys, que encara tenia vigència per dues temporades més. Els grana i el davanter han arribat a un acord per deixar sense validesa aquests dos anys que restaven, per la qual cosa Walter queda lliure per a la propera temporada.

stats