LLIGA ADELANTE
Esports Futbol 04/09/2011

El Nàstic suma el seu primer punt de la temporada a Los Pajaritos (0-0)

El conjunt grana, amb moltes baixes, ha aconseguit defensar-se amb ordre a Sòria esgarrapant un punt davant del Numància

Efe
1 min
Julio Álvarez, Raul Fuster i Mingo.

SoriaDesprés de començar la temporada amb una derrota a casa, el Nàstic ha aixecat el cap defensat-se davant d'un Numància que ha portat el pes del partit però no ha gaudit d'encert ofensiu.

Els dos equips han saltat a la gespa amb el mateix dibuix tàctic i amb la intenció de fer de la pressió la seva principal arma. Amb aquestes idees i ben fixades les posicions, el primer quart d'hora no ha vist cap ocasió de gol clara. Al Numància li faltava elaboració al mig del camp i circulació de pilota, per generar buits i ocasions. Al minut 21, Natalio ha posat per primer cop a prova al porter dels catalans, Rubén Pérez.

En els darrers minuts del primer temps, els castellans han apretat més, però el Nàstic, que arribava al matx amb moltes baixes, ha aconseguit evitar el gol dels locals. L'ocasió més clara l'ha gaudit Natalio, que just en el moment de xutar ha vist com el central Juste el burlava.

A la segona part, el Nàstic ha aconseguit allunyar el perill amb alguna contra perillosa, però en general la tònica ha estat la mateixa: pilota per als locals i poques ocasions. Rubén Perez, sempre concentrat, ha aturat una falta perillosa just en els darrers minuts.

Numància 0-0 Nàstic

Numància: Eduardo; Unai, Jaio, Pavón, Ripa; Del Pino (Bedoya, min. 80), Sunny (Nagore, min. 58), Larrea, Julio Alvarez, Llac Junior (Juanjo, min. 76), Natalio.

Nàstic: Rubén Perez, Ruz, Mairata, Sergio Juste, Mingo; Adrián Lluna (Powell, min. 55), Seoane, Arzu, Raúl Fuster; Peragón (Bé, min. 86), Eloy Gila (Rico, min. 67).

Àrbitre: Arcediano Monescillo (castellà-manxec). Va ensenyar cartolina groga al local Sunny (39) i al visitant Juste (min. 69).

stats