NÀSTIC
Esports Futbol 06/12/2010

El Nàstic destitueix Luis César

El consell d'administració del club grana fa fora l'entrenador després que l'equip grana sigui el cuer de Segona Divisió i hagi sumat només 12 punts en 15 partits

Redacció
1 min
Luis César ha deixat de ser entrenador del Nàstic.

TarragonaEl Nàstic ha destituït aquest migdia l'entrenador Luis César Sampedro. El consell d'administració s'ha reunit i ha pres la decisió, que després ha comunicat al mateix Luis César. L'entrenador grana va dirigir dissabte el seu darrer partit a la banqueta del Nàstic, on va caure derrotat pel Vila-real B per un gol a dos.

Luis César va arribar al club aquest estiu per afrontar la seva segona etapa al Nàstic. Abans, el tècnic ja havia entrenat els grana a Segona Divisió la temporada 2004/2005 i la 2005/2006, any en què els tarragonins van aconseguir l'ascens a Primera Divisió. El club va decidir seguir apostant per ell, però els resultats que l'equip va sumar a la màxima categoria van provocar la seva destitució abans que acabés la primera volta.

Aquesta tarda (17.30 hores) hi ha prevista una roda de premsa al Nou Estadi en què participarà el mateix Luis César, a més del president del consell d'administració del Nàstic, José María Fernández, i el director esportiu dels tarragonins, Josep Maria Nogués.

stats