SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 20/05/2012

El Nàstic treu un punt en la seva visita a la Nueva Condomina (2-2)

Els de Jorge d'Alessandro s'han avançat en el marcador, però han vist com el Múrcia ha remuntat el partit en vuit minuts. Peragón, al 75', ha fet el 2-2 definitiu

MúrciaEl Nàstic de Tarragona ha empatat aquest diumenge a la Nova Condomina de Múrcia un partit on només hi havia l'honor en joc. Els tarragonins, que ja són equip de Segona Divisió B, han sumat un punt que els deixa allà on eren, a la última plaça de la Segona Divisió amb 31 punts.

Els homes de Jorge d'Alessandro han fet un partit seriós i no s'han deixat anar en cap moment. Tot i saber el seu futur a la categoria, els catalans no s'han amagat i han empatat en un camp complicat. Tot i que en els primers 45 minuts no hi ha hagut gols, en el segon temps el Nàstic s'ha avançat en el marcador gràcies a un gol de penal d'Ortíz al 58'.

Però el Múrcia ha reaccionat. En vuit minuts, entre el 64' i el 72', ha capgirat el marcador i ha situat el 2-1 gràcies als gols de Cristian Ruso i Borja. El Nàstic no ha deixat de buscar l'empat i al minut 75' ha obtingut la recompensa amb un gol de Peragón, que ha rematat una centrada de Rey. El 2-2 ha esperonat un Nàstic que ha pogut endur-se els tres punts amb dues grans ocasions d'Ortíz i Tuni al minut 88.

Fitxa tècnica:

2. Real Múrcia: Javi Jiménez; Molinero, Jorge García, Óscar Sánchez, Mario Marín (Migue, minuto 76); Aguilera, Emilio Sánchez, Miguel Albiol (Isaac, minuto 56), Sutil (Cristian García, minuto 63); Pedro i Borja Bastón.

2. Nàstic de Tarragona: Rubén Pérez; Ruz, Mairata, Xisco Campos, Fuster; Seoane, Álex Ortiz, Dani Ábalo (Álvaro Rey, minuto 68), Longás; Morán (Roberto Peragón, minuto 55) i Juan Millán (Tuni, minuto 46).

Gols: 0-1 Álex Ortiz (59'), 1-1 Cristian García (64'), 2-1 Borja (72'), 2-2 Roberto Peragón (75').