SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 03/03/2012

El Nàstic s'endú un punt d'Osca que li serveix de poc (0-0)

Els homes de Jorge D'Alessandro no poden sumar els tres punts a El Alcoraz contra un rival directe i segueix a la cua de la classificació amb 18 punts

Efe
1 min

OscaEl Nàstic de Tarragona no ha pogut guanyar a Osca un partit que en el segon temps ha merescut. Els homes de Jorge D'Alessandro han anat a per totes en els darrers vint minuts amb dos canvis ofensius que no han sorgit efecte.

L'Osca ha estat superior en el còmput global del partit i ha estat a punt de sumar el tercer triomf consecutiu de la temporada. Els locals han gaudit de diverses ocasions de perill, però Rubén Pérez ho ha evitat. L'Osca ha tingut el domini de la pilota i del partit, però li ha costat crear perill fins el segon temps.

No ha estat fins el darrer quart d'hora de partit en què tots dos equips han anat a per totes i s'han bolcat a l'atac. Tant el Nàstic com l'Osca han pogut trobar el camí del gol, però la fortuna no s'ha aliat amb ells.

Amb aquest empat el Nàstic suma 18 punts i segueix a vuit de la salvació, que la marca l'Osca amb 26 punts.

Ficha técnica:

0 - Osca: Luis García; Llamas, Corona, Helguera, Clavero; Sorribas (Rivas, min.46), Jokin (Núñez, min.46), Mario Rosas (Larena, min.64), Camacho; Omar i Roberto.

0 - Nàstic: Rubén Pérez; Sergio Juste, Mairata, Arzu, Mingo; Seoane, Rodri, Abalo (Rey, min.82), Morán, Longás (Tuni, min.60) i Bargas (Orbegozo, min.63).

Àrbitre: Arcediano Monescillo. Ha amonestat amb targeta groga a Sorribas, Helguera, Mingo, Seoane i Longás.

stats