Segona Divisió
Esports Futbol 10/03/2012

El Nàstic és carn de Segona B després de perdre davant el Vila-real B (0-1)

L'equip de d'Alessandro segueix en caiguda lliure i avui ha sigut superat pel Vila-real B després d'un gol en pròpia porteria de Mingo al minut 70

Efe / Ara

BarcelonaUn autogol de Mingo al minut 70 ha condemnat el Nàstic a una nova derrota que el consolida com el cuer de Segona Divisió, a cinc punts del penúltim, el Cartagena. Els grana han perdut davant el Vila-real B en un partit que han dominat els groguets, sobretot al primer temps.

L'equip visitant ha dominat el partit des del començament, aprofitant que el Nàstic ha sortit a defensar-se i ha regalat la pilota a l'equip de Julio Velázquez. El Nàstic, pressionat per la situació a la classificació, no ha trobat la manera de relaxar-se i Arzu i Rodri han patit al doble pivot per trenar jugades.

Al minut 38, els locals han reclamat un penal que els hagués ajudat a calmar els ànims però al descans s'ha marxat amb 0-0 al marcador. A la represa, el partit ha canviat lleugerament, gràcies al canvi de Peragón per Bargas, que ha donat als tarraconins més poder ofensiu.

Però quan millor pintaven les coses pel Nàstic, ha arribat el gol desafortunat de Mingo en pròpia porteria, que ha fet emmudir el Nou Estadi i ha enfonsat el Nàstic.

Fitxa tècnica

Gimnàstic: Rubén Pérez; Sergio Juste, Mairata, Xisco Campos, Mingo; Arzu, Rodri; Longás, Morán (Tuni min.67), Abalo (Álvaro Rey min.57); i Bargas (Roberto Peragón min.50).

Vila-real B: Mariño, Truyols (Pere min.66), Lejeune, Kiko, Toño; Llorente, Trigueros; Toribio, Porcar, Juanto (Moi min.66); i Bordas (Iriome min. 85).

Gol: 0-1, m. 70: Mingo (p.p.).

Àrbitre: Melero López, del comitè andalús. Ha tret groga a Longás (min.35), Rodri (min.38), Xisco Campos (min.71) pel bàndol local i a Toño (min.3), Truyols (min.61), pel visitant.