SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 08/05/2011

El Nàstic es complica la vida després de perdre a casa contra el Granada (0-3)

La derrota al Nou Estadi fa saltar les alarmes a Tarragona, ja que a falta de cinc jornades el Nàstic només té un punt més que el Salamanca, que és qui marca el descens

Rául Fuster rodejat per diversos contraris

BarcelonaEl Granada ha fer un pas de gegant en la seva lluita per ficar-se en la fase d'ascens a Primera després de derrotar el Nàstic al seu estadi (0-3), en un gran partit dels homes de Fabri González.

Els locals han tingut un parell de clares ocasions, però amb el pas dels minuts l'equip andalús s'ha anar trobant còmode i ha golejat al conjunt d'Oliva, que es queda a només un punt de distància de la zona de descens.

El Nàstic ha sortir molt concentrat al partit i la bona actitud dels locals ha tingut els seus primers fruits als tres minuts, amb una centrada de Mingo per la dreta que ha rematat Ortiz i que Roberto ha aturat amb problemes.

El Granada ha intentat reaccionar, però l'equip d'Oliva s'ha mostrat segur sobre la gespa, triangulant i combinant amb precisió, però sense rematada. Ho han demostrat en una jugada de Miki per la dreta que ha acabat amb un xut molt desviat de Tuni. Minuts més tard, una altra jugada amb els mateixos protagonistes ha acabat amb un xut de Miki que Roberto ha aturat amb dificultats.

I en un dels error del Nàstic ha arribat el gol visitant. Rico ha robat la pilota i Collantes ha posat a prova a Rubén. El porter no ha poder aturar la pilota i Orellana, que ha arribat al segon pal, ha marcar.

A partir d'aquí els locals s'han vingut abaix, cosa que ha aprofitat el Granada per dominar el partit.

Oliva s'ho ha jugar tot després del descans, traient a un migcampista de tall defensiu, com Rodri, per posar en joc el davanter Eloy. El més llest, però, ha estat Geijo, que només entrar en el partit ha establit el 0-2 després d'una gran passada de Collantes.

Amb el Nàstic completament enfonsat, el Granada no ha tingut problemes per ampliar el seu avantatge. De nou una passada en profunditat, en aquesta ocasió d'Orellana, ha deixat a Collantes de nou sol davant Rubén, que aquesta vegada tampoc ha poder fer res per evitar el 0-3 definitiu.

Fitxa tècnica:

0 - Gimnàstic: Rubén, Xisco, Mairata, Ortiz, Mingo, Rodri (Eloi, m.46), Seoane, Rei, Miki (Medina, m.71), Tuni (Rubén Navarro, m.58) i Powel.

3 - Granada: Roberto, Nyoman, Siqueira, Íñigo López, Mainz, Lucena, Mikel Rico, Abel Gómez (Granada, m.85), Orellana, Collantes (Cruz, m.72) i Ighalo (Geijo, m.63).

Gols: 0-1, m.36: Orellana. 0-2, m.64: Geijo. 0-3, m.68: Collantes.

Àrbitre: Piñeiro Crespo, del col·legi asturià