2a divisió
Esports Futbol 21/05/2011

El Nàstic perd a Valladolid i es manté en zona perillosa a falta de dues jornades (1-0)

Un gol de Javi Guerra al segon temps ha donat els tres punts al Valladolid, que manté opcions de jugar la promoció d'ascens i condemna el Nàstic a continuar patint

El defensa del Nàstic Álex Ortiz, consolat pel porter del Valladolid després d'errar una acció

ValladolidUn gol de Javi Guerra ha consolidat les aspiracions del Valladolid de jugar la promoció d'ascens a 1a i ha condemnat un Nàstic que no avança en la seva lluita per evitar el descens a 2a B.

El partit l'ha dominat el Valladolid, que ha tingut la pilota i ha aculat els granes a la seva àrea. Tot i això, la primera oportunitat ha estat pel Nàstic, però Powell no ha pogut materialitzar una acció que ha començat amb un error de la defensa als 20 minuts de partit.

Tot i el domini local, els homes d'Abel Resino no han tingut la primera gran ocasió fins al minut 40, amb un cop de cap de Javi Guerra. I ell mateix, als 5 minuts de la represa, ha avançat el seu equip, també amb un cop de cap.

Amb el marcador en contra els tarragonins han buscat l'empat i han tingut una nova ocasió per mitjà de Powell, però el porter Javi Jiménez ha pogut desviar la pilota. El Valladolid havia perdut pes al mig del camp i semblava que els granes -amb l'entrada de Virgili i Vicente- podien trobar l'empat, tot i que no l'han aconseguit.

Valladolid 1 - Nàstic 0

VALLADOLID: Javi Jiménez; Pedro López, Juanito, Jordi Figueras, Peña; Nauzet (Jofre, m. 73), Baraja, Nafti (Antón, m. 78), Sisi; Óscar (Rubio, m. 69) i Javi Guerra.

NÀSTIC: Rubén, Ruz, Ortiz, Medina, Fuster, Bergantiños, Seoane, Tuni (Vicente, m. 80), Sanchón, Eloy (Rey, m. 45) i Powel (Virgili, m. 70).

GOLS: 1-0 (m. 50) Guerra.

ÀRBITRE: Del Cerro Grande (asturià). Targetes grogues a Juanito, Eloy, Ruz, Oscar, Jiménez i Peña.

ESTADI: Zorrilla. Uns 10.000 espectadors.