SEGONA DIVISIÓ A
Esports Futbol 21/05/2011

El Nàstic busca seguir allunyant-se del descens al camp del Valladolid

Duel d'extrems al Nuevo Zorrilla. El Nàstic aspira a sumar uns punts claus per seguir fugint del descens davant un Valladolid que no pot fallar si vol aspirar a l'ascens.

Efe
1 min
En el partit d'anada al Nou Estadi, Nàstic i Recre van empatar a zero.

TarragonaEl Gimnàstic vol sentenciar la seva permanència en la categoria, per a la qual cosa haurà de guanyar el seu partit i que posteriorment el Salamanca perdi contra el Cartagena. En aquest cas, el quadre de Juan Carlos Oliva estaria matemàticament salvat, atès que la diferència particular de gols amb el quadre local és favorable als tarragonins.

Repetir l'actitud i intensitat que es va mostrar contra el Reial Betis (3-1) és el gran objectiu de la plantilla grana i l'equip creu que mostrant la mateixa imatge, les probabilitats d'èxit són molt altes, i per això la victòria contra el verd-i-blancs ha estat un cop moral important de cara a la recta final del campionat.

Oliva no pot comptar amb Mairata, sancionat, de manera que Ortiz entrarà probablement en el seu lloc, mentre que la resta de l'equip podria ser molt similar, sinó el mateix, que va derrotar el quadre de Pepe Mel la passada jornada, amb Medina i Ruz en la defensa i amb Eloy a la punta de l'atac.

Abel Resino, de la seva banda, recupera Baraja, absent contra el Còrdova i el Tenerife per lesió, i Nauzet, baixa a Tenerife per sanció, i continuen les rotacions a la porteria, ja que torna Justo Villar per Jacobo com a porter suplent i Jesús Rueda i Matabuena surten de la llista pel retorn de Baraja i Nauzet.

Reial Valladolid: Javi Jiménez; Pedro López, Juanito, Jordi Figueras, Peña; Nauzet, Baraja, Nafti, Jofre; Oscar i Javi Guerra.

Gimnàstic Tarragona: Rubén, Ruz, Ortiz, Medina, Fuster, Bergantiños, Seoane, Tuni, Sanchón, Eloy i Powel.

Àrbitre: Del Cerro Grande (c. asturià)

Estadi: Zorrilla (16.00 h.)

stats