SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 30/04/2011

El Nàstic buscarà puntuar per fugir de la zona de descens

Els catalans visiten Vila-real amb l'objectiu d'aconseguir una victòria fora de casa que els permeti fugir de la zona de perill de la classificació de Segona A

Redacció
1 min
Powel, autor del gol

BarcelonaEl Gimnàstic de Tarragona visita avui el Vila-real B amb la intenció d'aconseguir un resultat positiu que li permeti fugir de la zona de descens, tot al contrari que els locals, que tenen com a objectiu aconseguir la permanència en la categoria.

Els catalans visiten Vila-real sabedors de la necessitat d'aconseguir una victòria a domicili, cosa que fins ara s'ha considerat utòpica, d'acord amb els resultats aconseguits pels jugadors de Juan Carlos Oliva lluny del Nou Estadi.

La lluita per eludir la permanència referma, i el fet que el Salamanca hagi despertat fa que els tarragonins necessitin mantenir la distància de quatre punts que mantenen amb el quadre salmantí.

A més, el calendari que li queda a casa sembla complicat: Granada, Betis i Albacete. Per tant, sembla lògic que vulgui puntuar fora de casa si no vol sorpreses d'aquí al final.

Oliva pot comptar amb Mingo, ja que el comitè de competició li ha retirat una de les grogues que va veure contra l'Alcorcón, i també podria repetir el doble pivot amb Rodri i Bergantiños.

Per contra, un triomf groc davant els catalans deixaria el Vila-real B virtualment salvat, ja que porta dotze punts d'avantatge sobre el Salamanca, dinovè classificat, i quedarien 18 en joc.

stats