Segona divisió
Esports Futbol 15/01/2011

El Nàstic arriba al Carlos Belmonte amb la moral alta

Canviar la dinàmica negativa era l'objectiu principal de Juan Carlos Oliva, i de moment el primer pas ja s'ha fet

Redacció
2 min

TarragonaEl Nàstic arriba avui (18 hores) al Carlos Belmonte amb la moral pels núvols després de la victòria contra el Valladolid de la passada jornada, i confia a poder esgarrapar algun punt per a així seguir amb opcions reals de permanència.

Canviar la dinàmica negativa era l'objectiu principal de Juan Carlos Oliva, i de moment el primer pas ja s'ha fet. Ara s'espera consolidar la teòrica bona línia que manté l'equip segons el mateix tècnic, i això passa per un bon resultat en terres manxegues, a l'espera de disputar les dues pròximes jornades com locals.

I és que el quadre tarragoní s'agafa a l'èpica per aconseguir una permanència cada vegada més complicada, però no impossible.

A més, els reforços del mercat d'hivern haurien de significar un salt de qualitat a la plantilla més que suficient per poder aspirar a quedar-se a Segona.

Xisco tornarà al lateral després de complir sanció, i podria ser l'única novetat a l'onze, a l'espera de saber si Bergantiños i Viguera són de la partida, cosa poc probable tenint en compte que Oliva destacava durant la setmana que era poc partidari dels canvis una vegada que les coses han començat a funcionar. En qualsevol cas tots dos han entrat en convocatòria.

El tècnic podria repetir amb Miki i Seoane en el pivot, mentre que Rubén Navarro i Powel podrien formar el duo atacant, després del seu bon partit davant el quadre val·lisoletà.

L'Albacete, de la seva banda, buscarà davant el Nàstic sumar la seva setena jornada sense perdre i, si pot, la quarta victòria consecutiva, un fet que no es dóna des de fa quatre temporades amb César Ferrando a la banqueta.

Sembla que ara tot somriu a un equip castellanomanxec que va arribar a enllaçar onze jornades sense guanyar. Els reforços hivernals i la recuperació futbolística d'alguns jugadors, poc entonats fins fa quatre setmanes, han possibilitat que el club blanc tingui un matalàs de quatre punts amb la zona de descens i estigui ubicat ara en la tretzena posició en la classificació.

Amb vista al partit de demà, Antonio Calderón, entrenador de l'Albacete, no podrà comptar amb els lesionats Tarantino, Antonio López, Sousa i el murcià Tato, que era el jugador més en forma i que va caure lesionat en la mateixa jugada en la qual va anotar el gol de la victòria a Tenerife.

En el seu lloc, a l'onze titular, podria entrar Gluscevic, fitxat recentment, i del que s'intentaria aprofitar la seva envergadura (1,91 metres) per desfer l'entramat defensiu dels catalans.

Altres canvis a l'onze apunten a la defensa, podent entrar l'algerià Cherfa, també adquirit en la reobertura del mercat.

stats