Segona Divisió
Esports Futbol 11/05/2012

El Nàstic confirma el descens virtual amb una clara derrota a Còrdova (4-2)

La permanència està a 10 punts, i només queden cinc partits per disputar, però si aquest dissabte guanya el Guadalajara, la distància serà de 13 punts

A.s.
1 min

BarcelonaEl Nàstic ha perdut de manera clara al Nuevo Arcángel de Còrdova per 4-2 i ha acabat de confirmar el que ja era un fet fa setmanes, el descens virtual dels tarragonins a Segona B.

Ara mateix el Nàstic està a 10 punts de la salvació amb 15 punts per disputar (5 partits), però si el Guadalajara guanya a Múrcia aquest dissabte, seran 13 els punts de distància amb la permanència.

El partit dels de Jorge D’Alessandro ha sigut dolent i mai han tingut la victòria a l’abast. La primera meitat ha acabat amb un 2-0 sense pal·liatius dels andalusos, i tot i que el gol de Tuni de falta a l'inici de la segona meitat ha donat un bri d'esperança al Nàstic, l'alegria els ha durat només 3 minuts, fins que Borja García ha marcat el tercer gol. Poc després ha arribat el 4-1, i el partit s'ha acabat. El 4-2 de Raúl Fuster al final ha sigut una anècdota.

stats