2a divisió
Esports Futbol 15/04/2012

El Nàstic cau contra l'Alcorcón i ja té la permanència a onze punts (0-2)

El conjunt grana domina però no crea ocasions clares, i es veu superat per un gol a la primera meitat de Quini i un últim d'Oriol Riera al límit del descompte

Ara
1 min

BarcelonaEl Nàstic ha sumat una nova derrota aquesta temporada. El conjunt grana ha caigut contra l'Alcorcón (0-2) en un partit que s'ha decidit per un gol de Quini a la primera meitat (23') i un últim d'Oriol Riera al límit del temps reglamentari (89'), amb el Nàstic bolcat a l'atac. Amb aquest resultat, l'equip tarragoní ja té la permanència a 11 punts quan només falten 9 jornades per acabar el campionat.

El conjunt grana ha tingut més possessió de pilota i ha intentat proposar més futbol que no pas el seu rival. Però sota la pluja intensa que queia al Nou Estadi, els homes que entrena Jorge D'Alessandro no han pogut crear ocasions clares davant la porteria de Manuel, més enllà de xuts llunyans o pilotes penjades aleatòriament.

El Nàstic, que ha reclamat dos penals dubtosos a la porteria rival, ha intentat estirar les línies al tram final del partit per buscar el gol de la victòria, però no ha pogut fer res contra un Alcorcón que, malgrat no tenir la pilota, ha sabut mantenir l'ordre defensiu i sortir amb rapidesa al contraatac. Així, amb els locals atacant a la desesperada, Oriol Riera ha aprofitat una passada llarga per sentenciar el partit.

stats