Segona Divisió
Esports Futbol 20/05/2012

Un Nàstic ja descendit juga contra el Múrcia al Nou Estadi (18h)

Les opcions dels tarragonins de salvar la categoria van quedar descartades ahir amb les victòries del Girona i del Guadalajara, després d'haver sumat només 2 punts dels últims 9 possibles

Efe
1 min
Una imatge del Vila-real B-Nàstic de la primera volta

TarragonaEl Nàstic rebrà el Múrcia aquest diumenge a les 18h, sabent ja que és equip de Segona B després de les victòries del Girona contra el Còrdova (3-1) i el Guadalajara amb l'Elx (2-3). Els murcians afronten el xoc amb la tranquil·litat d'haver aconseguit l'objectiu de la permanència quan falten quatre jornades per acabar el campionat. Els tarragonins, en canvi, tenen molt poques opcions de salvar la categoria.

L'equip de Jorge d'Alessandro treballa amb els pocs efectius que queden a la plantilla i amb l'única baixa segura de Sergi Juste, que continua amb una pubàlgia. El descans per als més veterans, com Tuni i Morán, pot donar entrada a joves com Álvaro Rey i Dani Abalo, que en els últims partits estan participant irregularment en els partits del Nàstic.

La línia defensiva sembla l'únic que no es mou a l'onze de l'equip català. Ruz, Xisco Campos, Mairata i Raúl Fuster s'han fet amb la titularitat en detriment d'Álex Ortiz i Carles Mingo. Seoane i Rodri, d'altra banda, protegiran a la línia de quatre. Recuperar l'orgull i acabar una temporada per oblidar amb els màxims punts possibles és l'últim objectiu dels homes de D'Alessandro.

stats